Çanakkale Milletvekili Gider, Yangın Felaketinde Birlikte Güçlü Durduk

GÜNDEM 25.08.2023 - 01:51, Güncelleme: 25.08.2023 - 01:51
 

Çanakkale Milletvekili Gider, Yangın Felaketinde Birlikte Güçlü Durduk

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yangın felaketinin ardından kahraman ekiplere ve doğa korumaya vurgu yaparak birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yaşanan büyük felaketi değerlendirdi. "Çanakkale’miz, büyük bir afeti geride bıraktı. Alevlerin arasında cesurca mücadele eden kahraman itfaiye ekiplerimiz, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardım ekipleri, canlarını tehlikeye atarak yangınla mücadele eden arazöz şoförlerimiz, gökyüzünden destek sağlayan pilotlarımız ve yardımsever vatandaşlarımızın çabalarıyla bu yangını beraberce kontrol altına aldık" dedi. Gider, özellikle İçişleri Bakan Yardımcısı Munir Karaloğlu, AFAD Başkanı Oktay Memiş ve diğer yetkililerin yoğun emek harcayarak Çanakkale'de adeta bir kriz merkezi kurduklarını ifade etti. "Bu süreçte ellerinden gelenin en iyisini yaparak tüm çalışmaların koordinasyonunu sağladılar" şeklinde konuştu. Felaket sonrası maddi kayıpların telafi edilebileceğini belirten Gider, ancak doğanın ve ekolojik dengeyi korumanın maddiyatla ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunu vurguladı. "Artık bu tür felaketlerin tekrar yaşanmaması için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Her birey, doğaya karşı maksimum özen göstermeli ve bu konuda vatandaşlık sorumluluğunu yerine getirmelidir" şeklinde konuştu. Gider, son olarak, tüm ülke geneline geçmiş olsun dileklerini ileterek felaketin bertaraf edilmesinde emeği geçen herkese minnettarlığını sundu. 
Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yangın felaketinin ardından kahraman ekiplere ve doğa korumaya vurgu yaparak birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yaşanan büyük felaketi değerlendirdi. "Çanakkale’miz, büyük bir afeti geride bıraktı. Alevlerin arasında cesurca mücadele eden kahraman itfaiye ekiplerimiz, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardım ekipleri, canlarını tehlikeye atarak yangınla mücadele eden arazöz şoförlerimiz, gökyüzünden destek sağlayan pilotlarımız ve yardımsever vatandaşlarımızın çabalarıyla bu yangını beraberce kontrol altına aldık" dedi.

Gider, özellikle İçişleri Bakan Yardımcısı Munir Karaloğlu, AFAD Başkanı Oktay Memiş ve diğer yetkililerin yoğun emek harcayarak Çanakkale'de adeta bir kriz merkezi kurduklarını ifade etti. "Bu süreçte ellerinden gelenin en iyisini yaparak tüm çalışmaların koordinasyonunu sağladılar" şeklinde konuştu.

Felaket sonrası maddi kayıpların telafi edilebileceğini belirten Gider, ancak doğanın ve ekolojik dengeyi korumanın maddiyatla ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunu vurguladı. "Artık bu tür felaketlerin tekrar yaşanmaması için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Her birey, doğaya karşı maksimum özen göstermeli ve bu konuda vatandaşlık sorumluluğunu yerine getirmelidir" şeklinde konuştu.

Gider, son olarak, tüm ülke geneline geçmiş olsun dileklerini ileterek felaketin bertaraf edilmesinde emeği geçen herkese minnettarlığını sundu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir