Çanakkale İş Dünyası Ankara'da İstişare Toplantısı Yaptı

EKONOMİ 25.10.2023 - 15:55, Güncelleme: 25.10.2023 - 15:55
 

Çanakkale İş Dünyası Ankara'da İstişare Toplantısı Yaptı

TOBB toplantısında, Çanakkale Oda ve Borsa Başkanları Ankara'da Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider ile buluştu.

Ankara'da gerçekleşen TOBB Marmara Oda ve Borsa Başkanları Toplantısı'na katılan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile önemli bir istişarede bulundu. Görüşmeye, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin de katıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ankara ziyaretleri sırasında Milletvekili Ayhan Gider ile özel bir görüşme fırsatı bulduklarını belirterek, "Milletvekilimiz, yoğun programı arasında bizlere zaman ayırarak oda ve borsalarımızın faaliyetleri ve TOBB toplantımız hakkında bilgi aldı. Kendisiyle yapılan bu görüşme, bölge iş dünyasının temsilcileri olarak bizler için büyük önem taşıyor." şeklinde konuştu. Bu toplantı, Çanakkale'nin ticaret ve sanayi alanındaki önemli meselelerinin ele alındığı ve iş dünyası ile siyasi temsilciler arasında verimli bir diyalogun sürdürüldüğü önemli bir buluşma olarak kayda geçti. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla gerçekleşen görüşme, bölgenin ekonomik kalkınması için atılacak adımlar konusunda önemli bir platform sağladı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, bu tür istişarelerin, bölgenin ekonomik ve ticaret potansiyelini daha da artırma yolunda önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, iş dünyası temsilcileri ile siyasi aktörler arasındaki bu işbirliğinin devam etmesini diledi.
TOBB toplantısında, Çanakkale Oda ve Borsa Başkanları Ankara'da Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider ile buluştu.

Ankara'da gerçekleşen TOBB Marmara Oda ve Borsa Başkanları Toplantısı'na katılan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile önemli bir istişarede bulundu. Görüşmeye, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin de katıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ankara ziyaretleri sırasında Milletvekili Ayhan Gider ile özel bir görüşme fırsatı bulduklarını belirterek, "Milletvekilimiz, yoğun programı arasında bizlere zaman ayırarak oda ve borsalarımızın faaliyetleri ve TOBB toplantımız hakkında bilgi aldı. Kendisiyle yapılan bu görüşme, bölge iş dünyasının temsilcileri olarak bizler için büyük önem taşıyor." şeklinde konuştu.

Bu toplantı, Çanakkale'nin ticaret ve sanayi alanındaki önemli meselelerinin ele alındığı ve iş dünyası ile siyasi temsilciler arasında verimli bir diyalogun sürdürüldüğü önemli bir buluşma olarak kayda geçti. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla gerçekleşen görüşme, bölgenin ekonomik kalkınması için atılacak adımlar konusunda önemli bir platform sağladı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, bu tür istişarelerin, bölgenin ekonomik ve ticaret potansiyelini daha da artırma yolunda önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, iş dünyası temsilcileri ile siyasi aktörler arasındaki bu işbirliğinin devam etmesini diledi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir