Çanakkale için hep birlikte yapacağımız çok şey var

SİYASET 21.11.2023 - 16:50, Güncelleme: 21.11.2023 - 16:50
 

Çanakkale için hep birlikte yapacağımız çok şey var

Geçen dönem Umurbey Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, kentin tanınan siyasetçilerinden Sami Yavaş, AK Parti'den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Öğle saatlerinde il başkanlığına gelen Yavaş, dosyasını parti yönetimine teslim etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Sami Yavaş, Çanakkale Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını katılımcıların desteğiyle bugün itibariyle ilan ettiklerini söyledi. Aday adaylığına karar verme ve adaylık açıklama sürecinde kendisini yalnız bırakmayan Çanakkaleli dostlarına teşekkür eden Yavaş, açıklamasında şunları kaydetti: "Çanakkale bizim evimiz, yuvamız, ortak sevdamız. Tek amacımız, Çanakkale’mizi adına ve tarihine yakışır güzellikte bir marka şehir hâline getirmek. Bu kutlu yola sizlerle birlikte çıkmak benim için bir onur ve mutluluk kaynağı. İnşallah, 31 Mart'ta Çanakkale için yerel yönetimlerde yeni bir dönemi başlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Kapısını çalmadığımız ev, halini hatırını sormadığımız kimse kalmayacak. Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede Çanakkaleli hemşehrilerimizle beraber olacağız.  Ayrımız gayrımız yok. Hepimiz bu kutsal toprağın, bu bereketli denizin, bu tertemiz  göğün, bu şanlı boğazın evlatlarıyız. Hangi görüşten, hangi kökenden olursa olsun her kardeşimizle aynı kandan, aynı candanız, aynı hamurdanız. Kardeşiz, dostuz, komşuyuz, aileyiz, canız, candanız. Barış ve huzur içinde yaşadığımız, güçlü ve mutlu bir ülke için, Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Çanakkale’yi birlikte büyütmek için omuz omuza çalışacağız.  Bu ülke de bizim, bu şehir de bizim, güzel yarınlar da bizim.  Gelin bir olalım, birlik olalım, Çanakkalemizi hep birlikte mutluluğa, aydınlığa, büyümeye, gelişmeye, maddi manevi hak ettiği zenginliğe birlikte kavuşturalım. Çanakkale için hep birlikte yapacağımız çok şey var."
Geçen dönem Umurbey Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, kentin tanınan siyasetçilerinden Sami Yavaş, AK Parti'den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Öğle saatlerinde il başkanlığına gelen Yavaş, dosyasını parti yönetimine teslim etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Sami Yavaş, Çanakkale Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını katılımcıların desteğiyle bugün itibariyle ilan ettiklerini söyledi. Aday adaylığına karar verme ve adaylık açıklama sürecinde kendisini yalnız bırakmayan Çanakkaleli dostlarına teşekkür eden Yavaş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Çanakkale bizim evimiz, yuvamız, ortak sevdamız. Tek amacımız, Çanakkale’mizi adına ve tarihine yakışır güzellikte bir marka şehir hâline getirmek. Bu kutlu yola sizlerle birlikte çıkmak benim için bir onur ve mutluluk kaynağı. İnşallah, 31 Mart'ta Çanakkale için yerel yönetimlerde yeni bir dönemi başlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Kapısını çalmadığımız ev, halini hatırını sormadığımız kimse kalmayacak. Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede Çanakkaleli hemşehrilerimizle beraber olacağız.  Ayrımız gayrımız yok. Hepimiz bu kutsal toprağın, bu bereketli denizin, bu tertemiz  göğün, bu şanlı boğazın evlatlarıyız. Hangi görüşten, hangi kökenden olursa olsun her kardeşimizle aynı kandan, aynı candanız, aynı hamurdanız. Kardeşiz, dostuz, komşuyuz, aileyiz, canız, candanız.

Barış ve huzur içinde yaşadığımız, güçlü ve mutlu bir ülke için, Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Çanakkale’yi birlikte büyütmek için omuz omuza çalışacağız.  Bu ülke de bizim, bu şehir de bizim, güzel yarınlar da bizim.  Gelin bir olalım, birlik olalım, Çanakkalemizi hep birlikte mutluluğa, aydınlığa, büyümeye, gelişmeye, maddi manevi hak ettiği zenginliğe birlikte kavuşturalım. Çanakkale için hep birlikte yapacağımız çok şey var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir