Çanakkale Heyeti Ankara'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

SİYASET 25.07.2023 - 00:18, Güncelleme: 25.07.2023 - 00:18
 

Çanakkale Heyeti Ankara'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

AK Parti Çanakkale heyeti Ankara'da çalışmalarını sürdürdü, Heyet İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı ile görüştü.

Çanakkale heyeti Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas başkanlığında, Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve meclis üyeleri ile İl Yöneticilerinden oluşan heyet, iki gün süren programda önemli görüşmeler yaptı. Heyetin ilk durağı İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan oldu. Turan, Çanakkale heyetini makamında ağırlayarak, bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turan, “Biz çalışmaktan gocunmayan insanlarız, polemikten kavgadan değil iş yapmaktan keyif alan insanlarız” dedi. Çanakkale heyeti, Turan eşliğinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ziyareti gerçekleştirerek, e-belediye ve sivil toplumla ilişkiler hakkında brifing aldı. Makas, Turan’a bu kıymetli ve önemli görevinde başarılar diledi. Heyet daha sonra TBMM’ye geçerek, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile bir araya geldi. Gider, teşkilat çalışmaları, Çanakkale’nin yatırımları ve hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu. Gider’e yeni görevinde başarılar dileyen Makas, “Gazi Meclis’imizde Milletvekilimiz Ayhan Gider ile görüşmekten memnuniyet duyduk” dedi. Ankara ziyaretlerinin son gününde AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Yöneticilerinden oluşan heyet, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i de ziyaret etti. Kandemir, teşkilata dair değerlendirmelerde bulunarak, Çanakkale heyetine teşekkür etti. Çanakkale heyeti Ankara ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine döndü.
AK Parti Çanakkale heyeti Ankara'da çalışmalarını sürdürdü, Heyet İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı ile görüştü.

Çanakkale heyeti Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas başkanlığında, Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve meclis üyeleri ile İl Yöneticilerinden oluşan heyet, iki gün süren programda önemli görüşmeler yaptı.

Heyetin ilk durağı İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan oldu. Turan, Çanakkale heyetini makamında ağırlayarak, bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turan, “Biz çalışmaktan gocunmayan insanlarız, polemikten kavgadan değil iş yapmaktan keyif alan insanlarız” dedi. Çanakkale heyeti, Turan eşliğinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ziyareti gerçekleştirerek, e-belediye ve sivil toplumla ilişkiler hakkında brifing aldı. Makas, Turan’a bu kıymetli ve önemli görevinde başarılar diledi.

Heyet daha sonra TBMM’ye geçerek, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile bir araya geldi. Gider, teşkilat çalışmaları, Çanakkale’nin yatırımları ve hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu. Gider’e yeni görevinde başarılar dileyen Makas, “Gazi Meclis’imizde Milletvekilimiz Ayhan Gider ile görüşmekten memnuniyet duyduk” dedi.

Ankara ziyaretlerinin son gününde AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Yöneticilerinden oluşan heyet, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i de ziyaret etti. Kandemir, teşkilata dair değerlendirmelerde bulunarak, Çanakkale heyetine teşekkür etti.

Çanakkale heyeti Ankara ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine döndü.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir