Çanakkale Hastanesi'nde Palyatif Bakım Günü

SAĞLIK 17.10.2023 - 14:49, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:49
 

Çanakkale Hastanesi'nde Palyatif Bakım Günü

Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Palyatif Bakım Günü'nde bir araya geldi, moral ve dayanışma dolu anlar yaşandı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Dünya Palyatif Bakım Günü'nü coşkuyla kutladı. Hasta, hasta yakınları, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları, müzik dolu bir atmosferde buluşarak bu özel günü pasta keserek taçlandırdılar. Başhekim Op.Dr.Hasan Keser, etkinlikte yaptığı konuşmada duygusal bir vurguyla, "Bugün, moral ve motivasyonumuzu yükselteceğimize inandığımız Dünya Palyatif Bakım Günü'nü coşkuyla kutlamak için bir aradayız. Palyatif Bakım Servisimiz, yaşamı tehdit eden hastalıkların gölgesinde kalan hastalarımıza ağrı ve sıkıntılarına çare olmanın yanı sıra yaşam kalitelerini artırmaları ve hastalarının yakınlarını desteklemeleri için hizmet vermektedir." Palyatif Bakım Servisi, 20 yatak kapasitesiyle, hastaların yaşamlarının son dönemlerinde rahatlamalarını sağlamak için özveriyle çalışan bir ekipten oluşuyor. Başhekim, serviste görev alan hekim arkadaşlarına ve palyatif bakım ekibine duyduğu minnettarlığı da ifade ederek, "Değerli hekim arkadaşlarımız ve palyatif bakım ekibimiz sayesinde hastalarımıza sunulan hizmetin kalitesi artarak devam etmektedir. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Bu özel gün, palyatif bakımın önemini vurgulayarak hastaların ve ailelerinin yanında olmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, insan odaklı sağlık hizmetlerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi ve Palyatif Bakım Günü'nü unutulmaz kıldı. 
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Palyatif Bakım Günü'nde bir araya geldi, moral ve dayanışma dolu anlar yaşandı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Dünya Palyatif Bakım Günü'nü coşkuyla kutladı. Hasta, hasta yakınları, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları, müzik dolu bir atmosferde buluşarak bu özel günü pasta keserek taçlandırdılar.

Başhekim Op.Dr.Hasan Keser, etkinlikte yaptığı konuşmada duygusal bir vurguyla, "Bugün, moral ve motivasyonumuzu yükselteceğimize inandığımız Dünya Palyatif Bakım Günü'nü coşkuyla kutlamak için bir aradayız. Palyatif Bakım Servisimiz, yaşamı tehdit eden hastalıkların gölgesinde kalan hastalarımıza ağrı ve sıkıntılarına çare olmanın yanı sıra yaşam kalitelerini artırmaları ve hastalarının yakınlarını desteklemeleri için hizmet vermektedir."

Palyatif Bakım Servisi, 20 yatak kapasitesiyle, hastaların yaşamlarının son dönemlerinde rahatlamalarını sağlamak için özveriyle çalışan bir ekipten oluşuyor. Başhekim, serviste görev alan hekim arkadaşlarına ve palyatif bakım ekibine duyduğu minnettarlığı da ifade ederek, "Değerli hekim arkadaşlarımız ve palyatif bakım ekibimiz sayesinde hastalarımıza sunulan hizmetin kalitesi artarak devam etmektedir. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Bu özel gün, palyatif bakımın önemini vurgulayarak hastaların ve ailelerinin yanında olmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, insan odaklı sağlık hizmetlerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi ve Palyatif Bakım Günü'nü unutulmaz kıldı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir