Çanakkale, EMITT 2024 Fuarında !

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 05.02.2024 - 19:56, Güncelleme: 05.02.2024 - 19:56
 

Çanakkale, EMITT 2024 Fuarında !

6-9 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Çanakkale Belediyesi de kentimizi tanıtmak için yerini alacak.

6 Şubat 2024 Salı günü, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın kapıları ziyaretçilere açılıyor. Bu yıl da 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, dünya genelinden ve ülke çapından birçok turizmci ve ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Özellikle Çanakkale Belediyesi, fuar kapsamında 7 numaralı salonda, 7361 numaralı stantta yer alarak kentin tanıtımına önemli katkılar sunacak. Sektör temsilcileri bir araya gelecek Fuar, her yıl olduğu gibi turizm sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek isteyenler için önemli bir platform oluşturuyor. Çanakkale Belediyesi'nin katılımıyla kentin kültürel ve turistik zenginlikleri de fuar ziyaretçilerine sunulacak. Bu yılki EMITT Fuarı'nda öne çıkan diğer katılımcılar arasında ise yurt içi ve yurt dışından birçok destinasyon, seyahat acenteleri, oteller, tur operatörleri ve teknoloji sağlayıcıları bulunuyor.
6-9 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Çanakkale Belediyesi de kentimizi tanıtmak için yerini alacak.

6 Şubat 2024 Salı günü, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın kapıları ziyaretçilere açılıyor. Bu yıl da 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, dünya genelinden ve ülke çapından birçok turizmci ve ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Özellikle Çanakkale Belediyesi, fuar kapsamında 7 numaralı salonda, 7361 numaralı stantta yer alarak kentin tanıtımına önemli katkılar sunacak.

Sektör temsilcileri bir araya gelecek
Fuar, her yıl olduğu gibi turizm sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek isteyenler için önemli bir platform oluşturuyor. Çanakkale Belediyesi'nin katılımıyla kentin kültürel ve turistik zenginlikleri de fuar ziyaretçilerine sunulacak. Bu yılki EMITT Fuarı'nda öne çıkan diğer katılımcılar arasında ise yurt içi ve yurt dışından birçok destinasyon, seyahat acenteleri, oteller, tur operatörleri ve teknoloji sağlayıcıları bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir