Çanakkale Bozcaada'da Ormanlık Alan Girişi Yasaklandı

TURİZM 09.07.2023 - 02:49, Güncelleme: 09.07.2023 - 02:49
 

Çanakkale Bozcaada'da Ormanlık Alan Girişi Yasaklandı

Çanakkale Bozcaada'da ormanlık alanlara giriş yasağı! 26 Haziran - 15 Eylül arası geçerli. Doğal yaşamın korunması için hassasiyet bekleniyor.

Çanakkale Valiliği'nin aldığı kararla birlikte, Bozcaada genelindeki ormanlık alanlara 26 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında giriş yasağı getirildiği duyuruldu. Bozcaada Kaymakamlığı, Pavli Mevkii ve Polente Günbatımı Mevkii gibi bölgelerde bulunan ormanlık alanlara vatandaşların girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. Geçtiğimiz gün yaşanan acı olayın ardından bu kararın, doğal yaşamın korunması ve çevrenin sürdürülebilirliği, ve bölgede yaşanan acı olayın tekrarını önleme amacıyla alındığı düşünülüyor. Valilik yetkilileri, vatandaşlardan bu yasak kararına hassasiyet göstermelerini ve alternatif alanlarda tatillerini geçirmelerini rica etti.  Bozcaada Kaymakamlığı'nın yapıtığı açıklamanın tamamı şöyle; "Çanakkale Valiliğimizin aldığı karar ile 26 Haziran -15 Eylül tarihleri arasında il genelinde "Ormanlık Alanlara Giriş" ( Pavli Mevkii, Polente Günbatımı Mevkii ) yasaklanmıştır.  Değerli vatandaşlarımızın özen göstermesini rica eder, iyi tatiller dileriz."
Çanakkale Bozcaada'da ormanlık alanlara giriş yasağı! 26 Haziran - 15 Eylül arası geçerli. Doğal yaşamın korunması için hassasiyet bekleniyor.

Çanakkale Valiliği'nin aldığı kararla birlikte, Bozcaada genelindeki ormanlık alanlara 26 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında giriş yasağı getirildiği duyuruldu. Bozcaada Kaymakamlığı, Pavli Mevkii ve Polente Günbatımı Mevkii gibi bölgelerde bulunan ormanlık alanlara vatandaşların girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. Geçtiğimiz gün yaşanan acı olayın ardından bu kararın, doğal yaşamın korunması ve çevrenin sürdürülebilirliği, ve bölgede yaşanan acı olayın tekrarını önleme amacıyla alındığı düşünülüyor. Valilik yetkilileri, vatandaşlardan bu yasak kararına hassasiyet göstermelerini ve alternatif alanlarda tatillerini geçirmelerini rica etti. 

Bozcaada Kaymakamlığı'nın yapıtığı açıklamanın tamamı şöyle;

"Çanakkale Valiliğimizin aldığı karar ile 26 Haziran -15 Eylül tarihleri arasında il genelinde "Ormanlık Alanlara Giriş" ( Pavli Mevkii, Polente Günbatımı Mevkii ) yasaklanmıştır.
 Değerli vatandaşlarımızın özen göstermesini rica eder, iyi tatiller dileriz."

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir