Çanakkale Biga'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

26.07.2023 - 00:37, Güncelleme: 26.07.2023 - 00:37
 

Çanakkale Biga'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Biga ilçesine bağlı Otlukdere köyü yakınlarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahalelerle kontrol altına alındı. Otlukdere köyü yakınlarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Ancak, yetkililerin hızlı ve koordineli çabaları sayesinde yangın büyümeden önlenmiş oldu. Saat 17.15 sıralarında çıkan yangına, 5 helikopter ve 2 uçakla havadan, 7 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 2 su ikmal aracı ve toplamda 140 personelle karadan müdahale edildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin büyük özverisi ve mücadelesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
Biga ilçesine bağlı Otlukdere köyü yakınlarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahalelerle kontrol altına alındı. Otlukdere köyü yakınlarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Ancak, yetkililerin hızlı ve koordineli çabaları sayesinde yangın büyümeden önlenmiş oldu.

Saat 17.15 sıralarında çıkan yangına, 5 helikopter ve 2 uçakla havadan, 7 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 2 su ikmal aracı ve toplamda 140 personelle karadan müdahale edildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin büyük özverisi ve mücadelesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir