Çanakkale Biga'da Av Malzemeleri İş Yerinde Hırsızlık Yaşandı

ASAYİŞ 16.08.2023 - 00:22, Güncelleme: 16.08.2023 - 00:22
 

Çanakkale Biga'da Av Malzemeleri İş Yerinde Hırsızlık Yaşandı

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki av malzemeleri satan iş yerinde havalı tabanca çalan hırsızın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma devam ediyor.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde av malzemeleri satan bir iş yerinde meydana gelen olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 11 Ağustos tarihinde yaşanan bu hırsızlık olayında, bir kişi iş yerine adım attıktan sonra sergilenen havalı tabancalardan birini çalarak kaçtı. İş yerinin sahibi Nur Eren, olayı sonradan fark ederek güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, hırsızın nasıl hareket ettiği net bir şekilde görülüyor. Olayın meydana geldiği gün, iş yerinin kapanma saatinde Nur Eren, günlük envanter kontrolünü yaparken havalı tabancaların eksik olduğunu fark etti. Hemen güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen Eren, şoke edici görüntülerle karşılaştı. Görüntülerde, tabancayı inceleyen ve daha sonra beline koyarak çalan hırsızın hareketleri açıkça görülüyordu. Nur Eren, yaşanan olayın şokunu atlatamamışken, hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri de güvenlik kamerası kayıtlarından elde edilen bilgiler doğrultusunda soruşturmayı başlattı. Hırsızlık anının net bir şekilde görüntülere yansıması, polisin olayı çözmek için elinde güçlü bir delil olduğunu gösteriyor.
Çanakkale'nin Biga ilçesindeki av malzemeleri satan iş yerinde havalı tabanca çalan hırsızın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma devam ediyor.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde av malzemeleri satan bir iş yerinde meydana gelen olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 11 Ağustos tarihinde yaşanan bu hırsızlık olayında, bir kişi iş yerine adım attıktan sonra sergilenen havalı tabancalardan birini çalarak kaçtı. İş yerinin sahibi Nur Eren, olayı sonradan fark ederek güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, hırsızın nasıl hareket ettiği net bir şekilde görülüyor.

Olayın meydana geldiği gün, iş yerinin kapanma saatinde Nur Eren, günlük envanter kontrolünü yaparken havalı tabancaların eksik olduğunu fark etti. Hemen güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen Eren, şoke edici görüntülerle karşılaştı. Görüntülerde, tabancayı inceleyen ve daha sonra beline koyarak çalan hırsızın hareketleri açıkça görülüyordu.

Nur Eren, yaşanan olayın şokunu atlatamamışken, hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri de güvenlik kamerası kayıtlarından elde edilen bilgiler doğrultusunda soruşturmayı başlattı. Hırsızlık anının net bir şekilde görüntülere yansıması, polisin olayı çözmek için elinde güçlü bir delil olduğunu gösteriyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir