109 2
109

Çanakkale Biga'da 100. Yıl Atatürk Çeşmesi Açıldı

30.10.2023 - 16:09, Güncelleme: 30.10.2023 - 16:09
 

Çanakkale Biga'da 100. Yıl Atatürk Çeşmesi Açıldı

Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin Cumhuriyet'in 100. yılında hediyesi: Atatürk Çeşmesi açıldı, büyük coşkuyla karşılandı

Biga Fenerbahçeliler Derneği, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında Biga Belediyesi önünde 100. Yıl Atatürk Çeşmesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış, 29 Ekim Pazar günü yapıldı ve birçok önemli isim etkinliğe katıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Biga Fenerbahçeliler Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Şadan Doğan, Dernek Başkanı Arda Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Biga Halkı, spor kulüpleri başkanları, yöneticileri ve basın mensupları etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Arda Bozkurt bir konuşma gerçekleştirdi. Bozkurt, çeşmenin Cumhuriyet'in önemli bir hediyesi olduğunu vurgulayarak Mustafa Kemal Atatürk'ün önemini ve milli mücadele sürecini anlattı. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ne en büyük armağanının Cumhuriyet'in ilanı olduğunu belirtti. Derneğin geçmişte yaptığı başarılı çalışmalardan bahseden Bozkurt, çocuklara bisiklet ve ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye desteği sunduklarını ifade etti. Ayrıca, çeşmenin yapımında emeği geçen herkese ve desteklerini esirgemeyen Şadan Doğan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a teşekkür etti. Ardından söz alan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, derneğin yapmış olduğu önemli projeyi takdirle karşılayarak Biga'nın üç büyük kulübüne hizmet sunan derneklerin önemine değindi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de, derneğin Biga'daki çalışmalarını ve 100. Yıl Atatürk Çeşmesi'nin anlamını vurgulayarak önemli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Bosna Hersek Folklor Ekibi gösterisi gerçekleştirdi. Daha sonra protokol üyeleri, Biga Fenerbahçeliler Derneği yönetimi ile birlikte açılış kurdelesini kesti ve çeşme hizmete açıldı. Bu anlamlı etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde tamamlandı. 
Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin Cumhuriyet'in 100. yılında hediyesi: Atatürk Çeşmesi açıldı, büyük coşkuyla karşılandı

Biga Fenerbahçeliler Derneği, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında Biga Belediyesi önünde 100. Yıl Atatürk Çeşmesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış, 29 Ekim Pazar günü yapıldı ve birçok önemli isim etkinliğe katıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Biga Fenerbahçeliler Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Şadan Doğan, Dernek Başkanı Arda Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Biga Halkı, spor kulüpleri başkanları, yöneticileri ve basın mensupları etkinliğe katılan isimler arasındaydı.

Açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Arda Bozkurt bir konuşma gerçekleştirdi. Bozkurt, çeşmenin Cumhuriyet'in önemli bir hediyesi olduğunu vurgulayarak Mustafa Kemal Atatürk'ün önemini ve milli mücadele sürecini anlattı. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ne en büyük armağanının Cumhuriyet'in ilanı olduğunu belirtti.

Derneğin geçmişte yaptığı başarılı çalışmalardan bahseden Bozkurt, çocuklara bisiklet ve ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye desteği sunduklarını ifade etti. Ayrıca, çeşmenin yapımında emeği geçen herkese ve desteklerini esirgemeyen Şadan Doğan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a teşekkür etti.

Ardından söz alan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, derneğin yapmış olduğu önemli projeyi takdirle karşılayarak Biga'nın üç büyük kulübüne hizmet sunan derneklerin önemine değindi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de, derneğin Biga'daki çalışmalarını ve 100. Yıl Atatürk Çeşmesi'nin anlamını vurgulayarak önemli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Bosna Hersek Folklor Ekibi gösterisi gerçekleştirdi. Daha sonra protokol üyeleri, Biga Fenerbahçeliler Derneği yönetimi ile birlikte açılış kurdelesini kesti ve çeşme hizmete açıldı. Bu anlamlı etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde tamamlandı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir