Çanakkale Belediyesi Yat Limanı'nda Patlama, Caner Özbek Yaşamını Yitirdi

GÜNDEM 12.07.2023 - 01:13, Güncelleme: 12.07.2023 - 01:13
 

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı'nda Patlama, Caner Özbek Yaşamını Yitirdi

Çanakkale Belediyesi'ne ait yat limanında meydana gelen patlamada Caner Özbek ağır yaralandı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Caner Özbek (43), Çanakkale Belediyesi'ne ait yat limanında oksijen tüplerini dolduran dalgıçlar için çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan Caner Özbek, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine ambulansla sevk edildi. Ne yazık ki, tüm doktor müdahalelerine rağmen Caner Özbek hayatını kaybetti.  Çanakkale Belediyesi, bu üzücü olayın ardından taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Yat Limanı'nda görevli arkadaşımız Caner Özbek'i elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet dilerken, ailesine, mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Başımız sağ olsun"     
Çanakkale Belediyesi'ne ait yat limanında meydana gelen patlamada Caner Özbek ağır yaralandı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Caner Özbek (43), Çanakkale Belediyesi'ne ait yat limanında oksijen tüplerini dolduran dalgıçlar için çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan Caner Özbek, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine ambulansla sevk edildi. Ne yazık ki, tüm doktor müdahalelerine rağmen Caner Özbek hayatını kaybetti. 

Çanakkale Belediyesi, bu üzücü olayın ardından taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Yat Limanı'nda görevli arkadaşımız Caner Özbek'i elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet dilerken, ailesine, mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Başımız sağ olsun" 

 

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir