Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan, RTÜK Üyesi Daniş'i Ağırladı

28.07.2023 - 00:26, Güncelleme: 28.07.2023 - 00:26
 

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan, RTÜK Üyesi Daniş'i Ağırladı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, RTÜK Üyesi ve eski Milletvekili Mehmet Daniş'i makamında ağırlayarak güncel konularda fikir alışverişinde bulundu

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, RTÜK Üyesi ve eski Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş'i makamında ağırladı. Gökhan, Daniş'in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ikili arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Ziyaretleri sırasında, güncel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundular. Her iki taraf da görüşlerini paylaşarak, hoş bir buluşma geçirdiler. Bu nazik ziyaret, iki önemli ismin bir araya gelmesiyle, şehir yönetimi ve medya sektöründeki güncel konuların ele alındığı verimli bir görüşme oldu. Her iki taraf da karşılıklı memnuniyetlerini ifade ederek buluşmayı tamamladılar.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, RTÜK Üyesi ve eski Milletvekili Mehmet Daniş'i makamında ağırlayarak güncel konularda fikir alışverişinde bulundu

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, RTÜK Üyesi ve eski Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş'i makamında ağırladı. Gökhan, Daniş'in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ikili arasında samimi bir sohbet gerçekleşti.

Ziyaretleri sırasında, güncel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundular. Her iki taraf da görüşlerini paylaşarak, hoş bir buluşma geçirdiler.

Bu nazik ziyaret, iki önemli ismin bir araya gelmesiyle, şehir yönetimi ve medya sektöründeki güncel konuların ele alındığı verimli bir görüşme oldu. Her iki taraf da karşılıklı memnuniyetlerini ifade ederek buluşmayı tamamladılar.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir