Çanakkale Ayvacık'ta Hızla Yayılan Yangın Kontrol Altına Alındı

ASAYİŞ 22.08.2023 - 01:16, Güncelleme: 22.08.2023 - 01:16
 

Çanakkale Ayvacık'ta Hızla Yayılan Yangın Kontrol Altına Alındı

Ayvacık ilçesine yakın ziraat alanlarında çıkan yangın, hızla büyüdü. Orman ekipleri havadan ve karadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Ayvacık ilçesine yakın bir noktada çıkan yangın, hızlıca büyüyerek çevre ziraat alanlarını tehdit etti. Rüzgarın şiddeti yangının yayılmasını kolaylaştırırken, buna rağmen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Başlangıçta belirsiz olan sebeple Gedene mevkisinde başlayan yangın, saat 15.30 sularında ortaya çıktı. Yangının etkisiyle maalesef iki hayvan damı zarar gördü. Olayın hemen ardından harekete geçen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına karşı koymak için büyük çaba harcadı. Yangının yayılmasını engellemek ve kontrol altına alabilmek için hem havadan hem de karadan yoğun bir şekilde müdahale edildi. Bu çabalar sonucunda, yangın kontrol altına alındı ve daha fazla zarar vermesi önlendi.
Ayvacık ilçesine yakın ziraat alanlarında çıkan yangın, hızla büyüdü. Orman ekipleri havadan ve karadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Ayvacık ilçesine yakın bir noktada çıkan yangın, hızlıca büyüyerek çevre ziraat alanlarını tehdit etti. Rüzgarın şiddeti yangının yayılmasını kolaylaştırırken, buna rağmen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Başlangıçta belirsiz olan sebeple Gedene mevkisinde başlayan yangın, saat 15.30 sularında ortaya çıktı. Yangının etkisiyle maalesef iki hayvan damı zarar gördü.

Olayın hemen ardından harekete geçen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına karşı koymak için büyük çaba harcadı. Yangının yayılmasını engellemek ve kontrol altına alabilmek için hem havadan hem de karadan yoğun bir şekilde müdahale edildi. Bu çabalar sonucunda, yangın kontrol altına alındı ve daha fazla zarar vermesi önlendi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir