Çan Çekiçler Köyü'nde Toprak Mahsulleri Ofisi Açıldı

TARIM 15.07.2023 - 00:03, Güncelleme: 15.07.2023 - 00:03
 

Çan Çekiçler Köyü'nde Toprak Mahsulleri Ofisi Açıldı

Çan ilçesindeki Çekiçler Köyü'nde TMO iş birliğiyle un fabrikasında yeni bir dönem başladı. Üreticilerin beklemesi önleniyor, ödemeler hızlanıyor.

Çekiçler Köyü, Çan ilçesine bağlı ve burada yer alan un fabrikası, Çan Ziraat Odası, Çan İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doğan Bey Un Fabrikası'nın iş birliğiyle Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ağırlamaya başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), üreticilerin iş yerleri önünde uzun süre beklemek zorunda kalmaması için randevulu alım sistemi uygulayacak. Ürünler TMO'ya teslim edildikten sonra, ödemeler üreticilerin banka hesaplarına 30 gün içinde aktarılacak. Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret ederek şunları söyledi: "Bu ofis, ilçemiz ve Yenice dahil olmak üzere tüm çiftçilerimize büyük kolaylık sağlayacak. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım bereketli bir yıl olur. TMO çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum." Ziyaret sırasında Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, İlçe Tarım Müdürü Belma Türe, TMO çalışanları ve ürünlerini getiren muhtarlar da hazır bulundu.
Çan ilçesindeki Çekiçler Köyü'nde TMO iş birliğiyle un fabrikasında yeni bir dönem başladı. Üreticilerin beklemesi önleniyor, ödemeler hızlanıyor.

Çekiçler Köyü, Çan ilçesine bağlı ve burada yer alan un fabrikası, Çan Ziraat Odası, Çan İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doğan Bey Un Fabrikası'nın iş birliğiyle Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ağırlamaya başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), üreticilerin iş yerleri önünde uzun süre beklemek zorunda kalmaması için randevulu alım sistemi uygulayacak. Ürünler TMO'ya teslim edildikten sonra, ödemeler üreticilerin banka hesaplarına 30 gün içinde aktarılacak.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret ederek şunları söyledi: "Bu ofis, ilçemiz ve Yenice dahil olmak üzere tüm çiftçilerimize büyük kolaylık sağlayacak. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım bereketli bir yıl olur. TMO çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum." Ziyaret sırasında Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, İlçe Tarım Müdürü Belma Türe, TMO çalışanları ve ürünlerini getiren muhtarlar da hazır bulundu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir