Çan Belediye Başkanvekili, İlkokul Çocuklarının Dileklerini Dinledi

23.10.2023 - 14:47, Güncelleme: 23.10.2023 - 14:47
 

Çan Belediye Başkanvekili, İlkokul Çocuklarının Dileklerini Dinledi

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, ilkokul öğrencilerinin dileklerini duydu ve karşılanacaklarını söz verdi

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, son günlerde ilçedeki ilkokul öğrencileri ile samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Öğrencilerin beklentilerini dikkatle dinleyen Başkanvekili Arslan, bu isteklerin karşılanacağı sözünü verdi. Çocuklarımızla keyifli bir etkinlikte buluştuk ve onlar için özel bir an yarattık. 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileri, kendilerine ait dilekçeleri sundular ve bu talepleri dikkate alacağımızın altını çizdik. Çocuklarımızın bizim için ayrı bir önemi var. Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın isteklerini önemsiyor, onların geleceğe dair dileklerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileriyle bu özel anı paylaşmaktan mutluluk duyduk" denildi. Başkanvekili Arslan, ilçedeki genç neslin beklentilerini yerine getirme konusundaki kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, çocukların isteklerini hayata geçirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. 
Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, ilkokul öğrencilerinin dileklerini duydu ve karşılanacaklarını söz verdi

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, son günlerde ilçedeki ilkokul öğrencileri ile samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Öğrencilerin beklentilerini dikkatle dinleyen Başkanvekili Arslan, bu isteklerin karşılanacağı sözünü verdi.

Çocuklarımızla keyifli bir etkinlikte buluştuk ve onlar için özel bir an yarattık. 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileri, kendilerine ait dilekçeleri sundular ve bu talepleri dikkate alacağımızın altını çizdik. Çocuklarımızın bizim için ayrı bir önemi var.

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın isteklerini önemsiyor, onların geleceğe dair dileklerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileriyle bu özel anı paylaşmaktan mutluluk duyduk" denildi.

Başkanvekili Arslan, ilçedeki genç neslin beklentilerini yerine getirme konusundaki kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, çocukların isteklerini hayata geçirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir