Büyük ikramiye tam bilete çıktı

EKONOMİ 01.01.2024 - 10:41, Güncelleme: 01.01.2024 - 16:00
 

Büyük ikramiye tam bilete çıktı

31 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye online satılan tam bilete çıktı.

Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 400 milyon TL, 3, 5, 5, 0, 0, 5, 4 numaralarına isabet etti. Milli Piyango Online üzerinden satılan tam biletin sahibi 400 milyon TL’lik ikramiyeyi kazandı. Amorti çıkan numaralar ise 2 ve 7 oldu. Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde, bugüne dek verilen en yüksek tutar olan 400 milyon TL’lik ikramiye satılan bir tam bilete çıktı. Büyük ikramiye ilk çekilişte Milli Piyango Online üzerinden alınan bilete isabet etti.   Çekiliş sonuçlarına ULAŞMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ
31 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye online satılan tam bilete çıktı.

Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 400 milyon TL, 3, 5, 5, 0, 0, 5, 4 numaralarına isabet etti. Milli Piyango Online üzerinden satılan tam biletin sahibi 400 milyon TL’lik ikramiyeyi kazandı.

Amorti çıkan numaralar ise 2 ve 7 oldu.

Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde, bugüne dek verilen en yüksek tutar olan 400 milyon TL’lik ikramiye satılan bir tam bilete çıktı. Büyük ikramiye ilk çekilişte Milli Piyango Online üzerinden alınan bilete isabet etti.

 

Çekiliş sonuçlarına ULAŞMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir