Bozcaada'da eski eşini bıçaklayan adam yakalandı

06.09.2023 - 23:56, Güncelleme: 06.09.2023 - 23:56
 

Bozcaada'da eski eşini bıçaklayan adam yakalandı

Çanakkale Bozcaada'da eski eşi bıçaklayan saldırgan tutuklandı, kadın hayata tutunmaya çalışıyor."

Bozcaada ilçesinde meydana gelen olayda, Halil Karabıyık, eski eşi Elif Gedik'i bıçaklayarak yaraladıktan sonra tutuklandı. İddiaya göre, 2019 yılında şiddet ve baskı nedeniyle boşanan çiftin arası bir türlü düzelmemişti. Elif Gedik, Bozcaada'da 2 çocuğuyla birlikte sakin bir yaşam sürerken, eski eşi Halil Karabıyık'ın sürekli olarak kendisini rahatsız ettiği öne sürüldü. Olay, 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. Halil Karabıyık, feribotla adaya gelerek eski eşinin çalıştığı plaj malzemeleri satan iş yerine gitti. Ancak burada yaşanan korkunç bir olayın fitili ateşlendi. Halil Karabıyık, bıçakla Elif Gedik'e saldırdı. Elif Gedik, kalçası ve karnından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan kadın, Çanakkale'de tedavi altına alındı ve bir süre sonra taburcu edildi. Saldırı sonrası polis tarafından gözaltına alınan Halil Karabıyık, emniyetin işlemlerinin ardından Ezine Adliyesi'ne sevk edildi. Ancak mahkeme, Halil Karabıyık'ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu karara tepki gösteren savcılık, hemen itirazda bulundu. Savcılığın itirazı üzerine Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Halil Karabıyık'ı yeniden gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından Karabıyık, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu vahşi saldırı sonrası adada yaşayanlar ve toplum, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için daha fazla adım atılması gerektiğini vurguluyor. Saldırıya uğrayan Elif Gedik ise tedavi sürecinin ardından hayata yeniden tutunmaya çalışıyor. 
Çanakkale Bozcaada'da eski eşi bıçaklayan saldırgan tutuklandı, kadın hayata tutunmaya çalışıyor."

Bozcaada ilçesinde meydana gelen olayda, Halil Karabıyık, eski eşi Elif Gedik'i bıçaklayarak yaraladıktan sonra tutuklandı. İddiaya göre, 2019 yılında şiddet ve baskı nedeniyle boşanan çiftin arası bir türlü düzelmemişti. Elif Gedik, Bozcaada'da 2 çocuğuyla birlikte sakin bir yaşam sürerken, eski eşi Halil Karabıyık'ın sürekli olarak kendisini rahatsız ettiği öne sürüldü.

Olay, 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. Halil Karabıyık, feribotla adaya gelerek eski eşinin çalıştığı plaj malzemeleri satan iş yerine gitti. Ancak burada yaşanan korkunç bir olayın fitili ateşlendi. Halil Karabıyık, bıçakla Elif Gedik'e saldırdı. Elif Gedik, kalçası ve karnından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan kadın, Çanakkale'de tedavi altına alındı ve bir süre sonra taburcu edildi.

Saldırı sonrası polis tarafından gözaltına alınan Halil Karabıyık, emniyetin işlemlerinin ardından Ezine Adliyesi'ne sevk edildi. Ancak mahkeme, Halil Karabıyık'ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu karara tepki gösteren savcılık, hemen itirazda bulundu.

Savcılığın itirazı üzerine Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Halil Karabıyık'ı yeniden gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından Karabıyık, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu vahşi saldırı sonrası adada yaşayanlar ve toplum, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için daha fazla adım atılması gerektiğini vurguluyor. Saldırıya uğrayan Elif Gedik ise tedavi sürecinin ardından hayata yeniden tutunmaya çalışıyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir