Bozcaada'da Atlı Jandarma Timi Güvenliği Sağlıyor

TURİZM 30.07.2023 - 00:16, Güncelleme: 30.07.2023 - 00:16
 

Bozcaada'da Atlı Jandarma Timi Güvenliği Sağlıyor

Bozcaada'nın turistik cazibesi, Atlı Jandarma Timi ile güçleniyor! Tatilcilerin huzuru için plajlarda devriye atan atlı ekip dikkat çekiyor.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Bozcaada ilçesi, Kuzey Ege Denizi'nde kendine has güzellikleriyle büyülüyor. Dar sokaklarındaki farklı mimariye sahip eski Rum evleri, deniz ürünleri restoranları ve Türkiye'nin en iyi korunmuş tarihi kalesiyle adeta bir açık hava müzesi niteliğinde. Bozcaada'nın temiz ve berrak denizi, bakir koyları ve İstanbul'a olan yakınlığı, pek çok kişinin tatil tercihlerinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Son dönemde ise Bozcaada ilçesinde güvenlik önlemleri arttırıldı ve turistlerin ve vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi için önemli adımlar atıldı. Bozcaada Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın talebi doğrultusunda, Atlı Jandarma Timi adanın plaj ve sahillerinde devriye görevine başladı. Bu tim sayesinde koylar ve plajlar tatilciler için daha güvenli hale getiriliyor. Hollanda ve Fransız ırkı olan Erbay ve Candaş isimli atların görev aldığı Atlı Jandarma Timi, turistlerin ilgisini de üzerine çekiyor. Ziyaretçiler, bu güzel hayvanlara havuç vererek ve sevgi göstererek vakit geçiriyor. Bozcaada'yı ziyaret eden tatilciler, Atlı Jandarma Timi'nin varlığından memnuniyetlerini dile getiriyor. Güvenlikleri için böyle bir önlemin alınmasının kendilerini rahatlattığını belirten turistler, adanın atmosferine ayrı bir güzellik kattığını ve bu uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.
Bozcaada'nın turistik cazibesi, Atlı Jandarma Timi ile güçleniyor! Tatilcilerin huzuru için plajlarda devriye atan atlı ekip dikkat çekiyor.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Bozcaada ilçesi, Kuzey Ege Denizi'nde kendine has güzellikleriyle büyülüyor. Dar sokaklarındaki farklı mimariye sahip eski Rum evleri, deniz ürünleri restoranları ve Türkiye'nin en iyi korunmuş tarihi kalesiyle adeta bir açık hava müzesi niteliğinde. Bozcaada'nın temiz ve berrak denizi, bakir koyları ve İstanbul'a olan yakınlığı, pek çok kişinin tatil tercihlerinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

Son dönemde ise Bozcaada ilçesinde güvenlik önlemleri arttırıldı ve turistlerin ve vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi için önemli adımlar atıldı. Bozcaada Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın talebi doğrultusunda, Atlı Jandarma Timi adanın plaj ve sahillerinde devriye görevine başladı. Bu tim sayesinde koylar ve plajlar tatilciler için daha güvenli hale getiriliyor.

Hollanda ve Fransız ırkı olan Erbay ve Candaş isimli atların görev aldığı Atlı Jandarma Timi, turistlerin ilgisini de üzerine çekiyor. Ziyaretçiler, bu güzel hayvanlara havuç vererek ve sevgi göstererek vakit geçiriyor.

Bozcaada'yı ziyaret eden tatilciler, Atlı Jandarma Timi'nin varlığından memnuniyetlerini dile getiriyor. Güvenlikleri için böyle bir önlemin alınmasının kendilerini rahatlattığını belirten turistler, adanın atmosferine ayrı bir güzellik kattığını ve bu uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir