Bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz

ASAYİŞ 27.10.2023 - 23:54, Güncelleme: 27.10.2023 - 23:54
 

Bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz" dedi. Göç sorununa da değinen Yerlikaya, "Gerek sosyal medyadan gerekse başka bir şekilde yabancı düşmanlığı, ırkçılık, nefret dili, bunları takip ediyoruz. Toplumumuzda bu noktalarda nifak sokulmasına izin vermiyoruz, vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Dünya Belediyeler Birliği olarak bilinen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı'nca (UCLG) düzenlenen UCLG Dünya Konseyi Toplantısı'na katılmak için bugün memleketi Konya'ya geldi. Yerlikaya, İlk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait taş binada 'Türkiye'nin Huzuru Konya' konulu güvenlik toplantısına katıldı. BAKANDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK Toplantı sonrası açıklama yapan Yerlikaya, Konya'da 120 günde polis ve jandarmanın düzenlediği 12 operasyonda 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu operasyonlarda 17 kişinin tutuklandığını da belirten Yerlikaya, "Hem emniyetimi hem jandarmamı bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Baba ocağımın şehrinde ve bütün vilayetlerimizde, bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz. Terörist ile arasında hiçbir fark görmediğimiz zehir tacirlerine de hayatı zehretmeye devam ediyoruz" dedi.BAKANDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK Toplantı sonrası açıklama yapan Yerlikaya, Konya'da 120 günde polis ve jandarmanın düzenlediği 12 operasyonda 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu operasyonlarda 17 kişinin tutuklandığını da belirten Yerlikaya, "Hem emniyetimi hem jandarmamı bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Baba ocağımın şehrinde ve bütün vilayetlerimizde, bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz. Terörist ile arasında hiçbir fark görmediğimiz zehir tacirlerine de hayatı zehretmeye devam ediyoruz" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz" dedi. Göç sorununa da değinen Yerlikaya, "Gerek sosyal medyadan gerekse başka bir şekilde yabancı düşmanlığı, ırkçılık, nefret dili, bunları takip ediyoruz. Toplumumuzda bu noktalarda nifak sokulmasına izin vermiyoruz, vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Dünya Belediyeler Birliği olarak bilinen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı'nca (UCLG) düzenlenen UCLG Dünya Konseyi Toplantısı'na katılmak için bugün memleketi Konya'ya geldi. Yerlikaya, İlk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait taş binada 'Türkiye'nin Huzuru Konya' konulu güvenlik toplantısına katıldı.

BAKANDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK

Toplantı sonrası açıklama yapan Yerlikaya, Konya'da 120 günde polis ve jandarmanın düzenlediği 12 operasyonda 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu operasyonlarda 17 kişinin tutuklandığını da belirten Yerlikaya, "Hem emniyetimi hem jandarmamı bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Baba ocağımın şehrinde ve bütün vilayetlerimizde, bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz. Terörist ile arasında hiçbir fark görmediğimiz zehir tacirlerine de hayatı zehretmeye devam ediyoruz" dedi.BAKANDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK

Toplantı sonrası açıklama yapan Yerlikaya, Konya'da 120 günde polis ve jandarmanın düzenlediği 12 operasyonda 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu operasyonlarda 17 kişinin tutuklandığını da belirten Yerlikaya, "Hem emniyetimi hem jandarmamı bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Baba ocağımın şehrinde ve bütün vilayetlerimizde, bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz. Terörist ile arasında hiçbir fark görmediğimiz zehir tacirlerine de hayatı zehretmeye devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir