Muharrem Erkek Haber detay
Dardanel

Bilecik’te dün kaybolan kadını arama çalışmaları zorlu hava şartlarına rağmen devam ediyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2025 - 21:24, Güncelleme: 19.02.2025 - 16:33
 

Bilecik’te dün kaybolan kadını arama çalışmaları zorlu hava şartlarına rağmen devam ediyor

Bilecik’te dün kaybolan kadını arama çalışmaları zorlu hava şartlarına rağmen devam ediyor
Bilecik’te dün evinden çıkarak kayıplara karışan Fatma Çay’ı arama çalışmaları bugün de devam ediyor.Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Kozpınar Köyü’nde yaşayan akli dengesi yerinde olmayan 49 yaşındaki Fatma Çay’ın ailesi, dün akşam 112 Acil Çağrı Merkezi’ne kayıp ihbarında bulundu. Ardından bölgeye giden jandarma, Bilecik Anda, UMKE ve AFAD ekipleri geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Kaybolan Fatma Çay’ın arama çalışmaları geç saatlere devam ederken ekipler belli bir saatten sonra ara verdi. Bu sabah erken saatlerde bölgede ekipler yeniden arama çalışmalarına başlarken hava şartları ekiplerin işini zorlaştırdı.Bölgede 11 gönüllü personel ile bulunan Anda Derneği Bilecik İl Temsilcisi Can Akdemir, dün geceden bu yana arama çalışmalarına devam ettiklerin söyleyerek, "Bu zorlu hava şartlarına rağmen sabahın ilk ışıklarından bu yana arama çalışmalarımız devam ediyor. Fatma teyzemizi bularak ailesine teslim edeceğiz inşallah" dedi.
Bilecik’te dün kaybolan kadını arama çalışmaları zorlu hava şartlarına rağmen devam ediyor
Bilecik’te dün evinden çıkarak kayıplara karışan Fatma Çay’ı arama çalışmaları bugün de devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Kozpınar Köyü’nde yaşayan akli dengesi yerinde olmayan 49 yaşındaki Fatma Çay’ın ailesi, dün akşam 112 Acil Çağrı Merkezi’ne kayıp ihbarında bulundu. Ardından bölgeye giden jandarma, Bilecik Anda, UMKE ve AFAD ekipleri geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Kaybolan Fatma Çay’ın arama çalışmaları geç saatlere devam ederken ekipler belli bir saatten sonra ara verdi. Bu sabah erken saatlerde bölgede ekipler yeniden arama çalışmalarına başlarken hava şartları ekiplerin işini zorlaştırdı.
Bölgede 11 gönüllü personel ile bulunan Anda Derneği Bilecik İl Temsilcisi Can Akdemir, dün geceden bu yana arama çalışmalarına devam ettiklerin söyleyerek, "Bu zorlu hava şartlarına rağmen sabahın ilk ışıklarından bu yana arama çalışmalarımız devam ediyor. Fatma teyzemizi bularak ailesine teslim edeceğiz inşallah" dedi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.