Biga’da otomobil fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca çarptı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2024 - 14:25, Güncelleme: 07.01.2024 - 14:31
 

Biga’da otomobil fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca çarptı

Biga’da otomobil fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca çarptı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca bir otomobil çarptı. Kazada araçta maddi hasar oluştu.Olay, sabah saatlerinde Biga ilçesine bağlı Akyaprak köyü yakınlarında meydana geldi. Biga ilçesinde gece boyu etkili olan fırtına nedeniyle Akyaprak köyü yolu üzerinde bir ağaç yola devrildi. Sabah saatlerinde bir sürücü otomobiliyle seyir halindeyken yola devrilen ağacı fark etmeyerek, çarptı. Kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralı olmazken, araçta maddi hasar oluştu. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Araç olay yerinden çekilirken, ağaç yoldan kaldırıldı. Yol tekrar trafiğe açıldı.Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
Biga’da otomobil fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca çarptı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde fırtına nedeniyle yola devrilen ağaca bir otomobil çarptı. Kazada araçta maddi hasar oluştu.
Olay, sabah saatlerinde Biga ilçesine bağlı Akyaprak köyü yakınlarında meydana geldi. Biga ilçesinde gece boyu etkili olan fırtına nedeniyle Akyaprak köyü yolu üzerinde bir ağaç yola devrildi. Sabah saatlerinde bir sürücü otomobiliyle seyir halindeyken yola devrilen ağacı fark etmeyerek, çarptı. Kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralı olmazken, araçta maddi hasar oluştu. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Araç olay yerinden çekilirken, ağaç yoldan kaldırıldı. Yol tekrar trafiğe açıldı.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir