Biga'da Kurusıkı Tabanca Hırsızı Yakalandı

ASAYİŞ 20.08.2023 - 01:58, Güncelleme: 20.08.2023 - 01:58
 

Biga'da Kurusıkı Tabanca Hırsızı Yakalandı

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki av malzemesi dükkanından kurusıkı tabancayı çalan hırsız, polis tarafından gözaltına alındı

Çanakkale iline bağlı Biga ilçesinde, av malzemeleri satan bir işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız, polis ekipleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi. Olay, 11 Ağustos tarihinde Biga ilçesindeki bir av malzemeleri dükkanında meydana geldi. İşyeri sahibi Nur Eren, çalışma saatlerinin sona ermesinin ardından yaptığı envanter kontrolünde kurusıkı tabancaların eksik olduğunu fark etti. Kurusıkı tabancalardan birinin çalındığı şüphesi üzerine güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Görüntülerde, işyerine gelen bir kişinin, içeride bulunan havalı tüfeği inceledikten sonra beline taktığı anlar kaydedilmişti. Olayın hemen ardından işyeri sahibi polise başvurarak durumu bildirdi. Polis, güvenlik kamera görüntülerindeki şüphelinin M.Ü. olduğunu tespit etti. M.Ü., Balıklıçeşme köyü yakınlarında bir minibüs içerisinde saklanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli üzerinde yapılan aramada 2 tabanca ve bir bıçak bulundu. Gözaltına alınan M.Ü., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. 
Çanakkale'nin Biga ilçesindeki av malzemesi dükkanından kurusıkı tabancayı çalan hırsız, polis tarafından gözaltına alındı

Çanakkale iline bağlı Biga ilçesinde, av malzemeleri satan bir işyerinden kurusıkı tabanca çalan hırsız, polis ekipleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.

Olay, 11 Ağustos tarihinde Biga ilçesindeki bir av malzemeleri dükkanında meydana geldi. İşyeri sahibi Nur Eren, çalışma saatlerinin sona ermesinin ardından yaptığı envanter kontrolünde kurusıkı tabancaların eksik olduğunu fark etti. Kurusıkı tabancalardan birinin çalındığı şüphesi üzerine güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Görüntülerde, işyerine gelen bir kişinin, içeride bulunan havalı tüfeği inceledikten sonra beline taktığı anlar kaydedilmişti.

Olayın hemen ardından işyeri sahibi polise başvurarak durumu bildirdi. Polis, güvenlik kamera görüntülerindeki şüphelinin M.Ü. olduğunu tespit etti. M.Ü., Balıklıçeşme köyü yakınlarında bir minibüs içerisinde saklanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli üzerinde yapılan aramada 2 tabanca ve bir bıçak bulundu.

Gözaltına alınan M.Ü., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir