109 2
109

Biga'da Gıda ve Tarım Fuarı 29 Eylül'de!

TARIM 14.09.2023 - 10:58, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:58
 

Biga'da Gıda ve Tarım Fuarı 29 Eylül'de!

Biga'da düzenlenen Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı, sektörleri bir araya getiriyor. İnovasyon ve iş fırsatları için buluşma noktası!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga'nın tüm sektörlerini bir araya getirmek amacıyla bu yıl 29 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında "Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı"nı düzenleyeceklerini açıkladı. Bu önemli etkinliğin 17'nci kez gerçekleşeceğini belirten Başkan Doğan, Biga Kaymakamı Dolu'yu, fuarın açılışına katılmak üzere 29 Eylül 2023 Cuma günü davet etti. Kaymakam Dolu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ile Meclis Başkanı Melih Akyıl'ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendilerine yapılan davetten dolayı teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin Biga'nın kalkınmasına katkı sağlayacağını belirten Kaymakam Dolu, fuarın açılışına katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, Biga'nın ekonomik canlılığını artırmak ve sektörler arası iş birliğini teşvik etmek amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olarak her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yılki fuarın, Biga'nın potansiyelini ve zengin kaynaklarını daha fazla tanıtmaya yardımcı olacağına inanılıyor.    Fotoğraf: Çanakkale TV
Biga'da düzenlenen Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı, sektörleri bir araya getiriyor. İnovasyon ve iş fırsatları için buluşma noktası!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga'nın tüm sektörlerini bir araya getirmek amacıyla bu yıl 29 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında "Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı"nı düzenleyeceklerini açıkladı. Bu önemli etkinliğin 17'nci kez gerçekleşeceğini belirten Başkan Doğan, Biga Kaymakamı Dolu'yu, fuarın açılışına katılmak üzere 29 Eylül 2023 Cuma günü davet etti.

Kaymakam Dolu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ile Meclis Başkanı Melih Akyıl'ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendilerine yapılan davetten dolayı teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin Biga'nın kalkınmasına katkı sağlayacağını belirten Kaymakam Dolu, fuarın açılışına katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, Biga'nın ekonomik canlılığını artırmak ve sektörler arası iş birliğini teşvik etmek amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olarak her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yılki fuarın, Biga'nın potansiyelini ve zengin kaynaklarını daha fazla tanıtmaya yardımcı olacağına inanılıyor. 

 

Fotoğraf: Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir