Biga TSO ve Teknopark İş Birliği

EKONOMİ 18.10.2023 - 15:54, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:54
 

Biga TSO ve Teknopark İş Birliği

Biga TSO, Çanakkale Teknopark ile ikinci yüzyıl vizyonu için güç birliği yapıyor. İşbirliği projeleri yolda!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şadan Doğan, Çanakkale Teknopark yönetimi ile gerçekleştirdikleri önemli bir ziyaretin ardından bir değerlendirme yaptı. Biga'nın ikinci yüzyılını planlama sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Doğan, bu görevin işlevsel hale gelmesi için projeler ve programlar geliştirmenin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, bölgenin en büyük teknoparkını ziyaret ederek, bilimsel ve akademik anlamda Biga'nın vizyonuna katkı sağlayabileceklerini düşündüklerini ifade etti. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga iş dünyasının temsilcileri olarak, Biga'nın ikinci yüzyılını planlama görevini üstlendiklerini ifade ederek bu sorumluluğun işlevsel olarak projeler ve programlar şeklinde hayata geçmesi için her türlü desteği önemsediklerini belirtti. Teknoparkın bölgeye katkı sağlayabileceğine inandıklarını ifade eden Doğan, bölgedeki teknoloji tabanlı firmaların teknoparkın desteklerinden ve mentörlük imkanlarından yararlanmaları gerektiğini söyledi. Çanakkale Teknopark ile Biga TSO arasındaki iş birliğinin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğini belirten Doğan, yakın zamanda paydaş kuruluşlarla birlikte saha ziyaretlerinin ve proje toplantılarının gerçekleştirileceğini açıkladı. Ayrıca, Teknopark yönetimini Aralık ayında Biga'da ağırlamaya hazırlandıklarını ve genç girişimciler ile kadın girişimciler kuruluyla bir toplantı düzenleyeceklerini ifade etti. Doğan, bugün önemli fikirler ve projelerle döndüklerini ve detaylarını ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Aynı zamanda, Çanakkale Teknopark yönetimine ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'na teşekkür etti. Bu işbirliği sayesinde, Biga'nın 50'inci yıl çalışmaları ve ikinci yüzyıl vizyonlarını destekleyecek süreçleri başlatmayı planladıklarını belirtti. 
Biga TSO, Çanakkale Teknopark ile ikinci yüzyıl vizyonu için güç birliği yapıyor. İşbirliği projeleri yolda!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şadan Doğan, Çanakkale Teknopark yönetimi ile gerçekleştirdikleri önemli bir ziyaretin ardından bir değerlendirme yaptı. Biga'nın ikinci yüzyılını planlama sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Doğan, bu görevin işlevsel hale gelmesi için projeler ve programlar geliştirmenin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, bölgenin en büyük teknoparkını ziyaret ederek, bilimsel ve akademik anlamda Biga'nın vizyonuna katkı sağlayabileceklerini düşündüklerini ifade etti.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga iş dünyasının temsilcileri olarak, Biga'nın ikinci yüzyılını planlama görevini üstlendiklerini ifade ederek bu sorumluluğun işlevsel olarak projeler ve programlar şeklinde hayata geçmesi için her türlü desteği önemsediklerini belirtti. Teknoparkın bölgeye katkı sağlayabileceğine inandıklarını ifade eden Doğan, bölgedeki teknoloji tabanlı firmaların teknoparkın desteklerinden ve mentörlük imkanlarından yararlanmaları gerektiğini söyledi.

Çanakkale Teknopark ile Biga TSO arasındaki iş birliğinin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğini belirten Doğan, yakın zamanda paydaş kuruluşlarla birlikte saha ziyaretlerinin ve proje toplantılarının gerçekleştirileceğini açıkladı. Ayrıca, Teknopark yönetimini Aralık ayında Biga'da ağırlamaya hazırlandıklarını ve genç girişimciler ile kadın girişimciler kuruluyla bir toplantı düzenleyeceklerini ifade etti.

Doğan, bugün önemli fikirler ve projelerle döndüklerini ve detaylarını ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Aynı zamanda, Çanakkale Teknopark yönetimine ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'na teşekkür etti. Bu işbirliği sayesinde, Biga'nın 50'inci yıl çalışmaları ve ikinci yüzyıl vizyonlarını destekleyecek süreçleri başlatmayı planladıklarını belirtti. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir