Biga TSO Heyeti, Başsavcı Demir ile İşbirliği ve Uyum Vurgusu Yaptı

08.09.2023 - 00:28, Güncelleme: 08.09.2023 - 00:28
 

Biga TSO Heyeti, Başsavcı Demir ile İşbirliği ve Uyum Vurgusu Yaptı

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Başsavcı Demir ile Biga'nın işbirliği ve istikrarı hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyet, Biga ilçesinin Başsavcısı Sayın Demir ile tanışma fırsatı buldu. Başsavcı Demir, kısaca kariyerinden bahsederek Biga'daki görevine başlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Görüşme sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga'nın genel durumu, ticari ve sanayi yapısı hakkında özlü bilgiler sunarak Biga'da işbirliği ve uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca Biga'da yüksek istihdam oranının huzur ve asayiş açısından olumlu bir etki yarattığını belirtti. Hem kamu hem de özel sektörün birlikte çalışarak bu başarıyı elde ettiğini dile getirdi. Karşılıklı görüş alışverişinin yaşandığı bu ziyaret, Başsavcı Demir'in Biga TSO heyetine teşekkür etmesiyle sona erdi. Başsavcı Demir, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik davetleri için teşekkür etti. 
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Başsavcı Demir ile Biga'nın işbirliği ve istikrarı hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyet, Biga ilçesinin Başsavcısı Sayın Demir ile tanışma fırsatı buldu. Başsavcı Demir, kısaca kariyerinden bahsederek Biga'daki görevine başlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşme sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga'nın genel durumu, ticari ve sanayi yapısı hakkında özlü bilgiler sunarak Biga'da işbirliği ve uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca Biga'da yüksek istihdam oranının huzur ve asayiş açısından olumlu bir etki yarattığını belirtti. Hem kamu hem de özel sektörün birlikte çalışarak bu başarıyı elde ettiğini dile getirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yaşandığı bu ziyaret, Başsavcı Demir'in Biga TSO heyetine teşekkür etmesiyle sona erdi. Başsavcı Demir, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik davetleri için teşekkür etti. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir