109 2
109

Biga TSO, Çanakkale'de Büyük Fuarı Açıyor!

13.09.2023 - 10:40, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:40
 

Biga TSO, Çanakkale'de Büyük Fuarı Açıyor!

Biga TSO liderliğindeki heyet, 29 Eylül'de 22 bin metrekarelik fuar alanında Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı açıyor, sizi bekliyor!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, önemli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretler sırasında Biga TSO heyeti, öncelikle Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'i ziyaret etti. Ardından sırasıyla ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyet Erenoğlu, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin'i ziyaret ettiler. Biga TSO heyeti, tüm bu ziyaretlerde sıcak bir karşılama aldı ve görüşmeler sırasında Biga'nın ticaret ve sanayi potansiyeli, bölgedeki yatırım fırsatları ve özellikle Biga Fuarı hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı. Biga TSO Başkanı, bu yıl Biga'nın dinamiklerini bir araya getirerek 29 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışını yapacaklarını duyurdu. Başkan Doğan, tüm Çanakkalelileri 29 Eylül 2023 Cuma günü 17. kez gerçekleşecek olan Biga Fuarı'na katılmaya davet etti. Bu büyük etkinlik, bölgedeki ticaret ve sanayi sektörünün önemini vurguluyor ve katılımcılara büyük fırsatlar sunuyor. 
Biga TSO liderliğindeki heyet, 29 Eylül'de 22 bin metrekarelik fuar alanında Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı açıyor, sizi bekliyor!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, önemli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretler sırasında Biga TSO heyeti, öncelikle Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'i ziyaret etti. Ardından sırasıyla ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyet Erenoğlu, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin'i ziyaret ettiler.

Biga TSO heyeti, tüm bu ziyaretlerde sıcak bir karşılama aldı ve görüşmeler sırasında Biga'nın ticaret ve sanayi potansiyeli, bölgedeki yatırım fırsatları ve özellikle Biga Fuarı hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı. Biga TSO Başkanı, bu yıl Biga'nın dinamiklerini bir araya getirerek 29 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışını yapacaklarını duyurdu.

Başkan Doğan, tüm Çanakkalelileri 29 Eylül 2023 Cuma günü 17. kez gerçekleşecek olan Biga Fuarı'na katılmaya davet etti. Bu büyük etkinlik, bölgedeki ticaret ve sanayi sektörünün önemini vurguluyor ve katılımcılara büyük fırsatlar sunuyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir