Biga Ovacık Köyünde Yalnız Yaşayan Kadın Yangında Hayatını Kaybetti

17.06.2023 - 23:50, Güncelleme: 17.06.2023 - 23:50
 

Biga Ovacık Köyünde Yalnız Yaşayan Kadın Yangında Hayatını Kaybetti

Biga ilçesine bağlı Ovacık köyünde çıkan yangında 80 yaşındaki Havva Keleş hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Biga ilçesine bağlı Ovacık köyünde meydana gelen yangında 80 yaşındaki Havva Keleş hayatını kaybetti. Yangının nedeni henüz belirlenememiş olup, dün gece saatlerinde meydana geldiği bildirildi. Havva Keleş'in tek başına yaşadığı evinde çıkan yangını fark eden komşuları, durumu hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Biga Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler, yangını söndürdükten sonra evin çöken çatısı altında kalan Havva Keleş'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürdürdü. Bu acı olayın ardından köy halkı ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.
Biga ilçesine bağlı Ovacık köyünde çıkan yangında 80 yaşındaki Havva Keleş hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Biga ilçesine bağlı Ovacık köyünde meydana gelen yangında 80 yaşındaki Havva Keleş hayatını kaybetti. Yangının nedeni henüz belirlenememiş olup, dün gece saatlerinde meydana geldiği bildirildi. Havva Keleş'in tek başına yaşadığı evinde çıkan yangını fark eden komşuları, durumu hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Biga Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler, yangını söndürdükten sonra evin çöken çatısı altında kalan Havva Keleş'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürdürdü. Bu acı olayın ardından köy halkı ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir