Biga Belediyesinde Bayramlaşma

GÜNDEM 22.04.2023 - 01:03, Güncelleme: 22.04.2023 - 01:03
 

Biga Belediyesinde Bayramlaşma

Çanakkale’nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye binasında personelle bayramlaştı.

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye binasında personelle bayramlaştı. Biga Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye personeliyle tek tek tokalaşıp, personelin Ramazan Bayramını kutladı. Biga Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Biga Belediyesi personeli bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Tüm çalışanlar ile tek tek bayramlaşan Başkanımız Bülent Erdoğan, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram dileklerinde bulundu” denildi. İHA    
Çanakkale’nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye binasında personelle bayramlaştı.

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye binasında personelle bayramlaştı.

Biga Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye personeliyle tek tek tokalaşıp, personelin Ramazan Bayramını kutladı.

Biga Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “ Biga Belediyesi personeli bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Tüm çalışanlar ile tek tek bayramlaşan Başkanımız Bülent Erdoğan, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram dileklerinde bulundu” denildi.

İHA

 
 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir