Bayramiç'teki Yağlı Güreşlerde İsmail Balaban Başpehlivan Oldu

04.08.2023 - 04:12, Güncelleme: 04.08.2023 - 04:12
 

Bayramiç'teki Yağlı Güreşlerde İsmail Balaban Başpehlivan Oldu

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği 3. Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlar ter döktü, İsmail Balaban başpehlivan oldu

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği 3. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri, büyük bir coşkuyla Bayramiç Taşıyıcılar Kooperatifi önünde gerçekleştirildi. Bu anlamlı organizasyon, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun'un ev sahipliğinde yapıldı ve bölgedeki önemli siyasi temsilciler, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla renkli bir şekilde gerçekleşti. Lütfü Çakmak, 250 bin TL'lik katkısıyla üçüncü kez güreş ağası seçildi ve gururla taçlandırıldı. 2023 yılı Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in yanı sıra birbirinden yetenekli pehlivanlar, güreş müsabakalarında ter dökerken, seyirciler büyüleyici mücadelelere şahitlik etti. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, organizasyonun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri'ni bir kez daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin en değerli pehlivanlarını burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl artan ilgi ve katılım bize büyük enerji veriyor. Güreş Ağamız Lütfü Çakmak'a, sponsorlarımıza ve destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Güreşlerin kahramanı İsmail Balaban, çekişmeli mücadeleler sonucunda başpehlivan unvanını kazanırken, İsmail Koç ikinciliği elde etti ve Cengizhan Şimşek ile Hasan Cengiz üçüncü sırayı paylaştı. Başpehlivan İsmail Balaban'a madalyasını Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun takdim etti.   Çanakkale TV
Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği 3. Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri'nde pehlivanlar ter döktü, İsmail Balaban başpehlivan oldu

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği 3. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri, büyük bir coşkuyla Bayramiç Taşıyıcılar Kooperatifi önünde gerçekleştirildi. Bu anlamlı organizasyon, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun'un ev sahipliğinde yapıldı ve bölgedeki önemli siyasi temsilciler, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla renkli bir şekilde gerçekleşti.

Lütfü Çakmak, 250 bin TL'lik katkısıyla üçüncü kez güreş ağası seçildi ve gururla taçlandırıldı. 2023 yılı Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in yanı sıra birbirinden yetenekli pehlivanlar, güreş müsabakalarında ter dökerken, seyirciler büyüleyici mücadelelere şahitlik etti.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, organizasyonun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Güreşleri'ni bir kez daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin en değerli pehlivanlarını burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl artan ilgi ve katılım bize büyük enerji veriyor. Güreş Ağamız Lütfü Çakmak'a, sponsorlarımıza ve destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Güreşlerin kahramanı İsmail Balaban, çekişmeli mücadeleler sonucunda başpehlivan unvanını kazanırken, İsmail Koç ikinciliği elde etti ve Cengizhan Şimşek ile Hasan Cengiz üçüncü sırayı paylaştı. Başpehlivan İsmail Balaban'a madalyasını Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun takdim etti.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir