Bayramiç'te Motosiklet yayaya çarptı; 3 yaralı

ASAYİŞ 19.01.2024 - 23:19, Güncelleme: 19.01.2024 - 23:19
 

Bayramiç'te Motosiklet yayaya çarptı; 3 yaralı

Bayramiç'te motosikletin yayaya çarptığı kazada, 3 kişi yaralandı. 3 kişinin savrulduğu anlar kameraya yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında İbrahim Bodur Caddesi üzerinde meydana geldi. Timurhan T. (27) yönetimindeki 17 AAP 280 plakalı motosiklet, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gönül E.'ye (56) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Timurhan T., motosikletin arkasında bulunan Ahmet C. (20) ve motosikletin çarptığı Gönül E. yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar ve araç sürücüleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Timurhan T. ve Gönül E. , Çanakkale'de ÇOMÜ Hastanesine sevk edildi. Kaza sırasında motosikletin arkasında bulunan Ahmet C.'nin hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptığı ve çarpmanın etkisiyle 3 kişinin metrelerce sürüklendiği görüldü.
Bayramiç'te motosikletin yayaya çarptığı kazada, 3 kişi yaralandı. 3 kişinin savrulduğu anlar kameraya yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında İbrahim Bodur Caddesi üzerinde meydana geldi. Timurhan T. (27) yönetimindeki 17 AAP 280 plakalı motosiklet, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gönül E.'ye (56) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Timurhan T., motosikletin arkasında bulunan Ahmet C. (20) ve motosikletin çarptığı Gönül E. yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Kazayı gören vatandaşlar ve araç sürücüleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Timurhan T. ve Gönül E. , Çanakkale'de ÇOMÜ Hastanesine sevk edildi. Kaza sırasında motosikletin arkasında bulunan Ahmet C.'nin hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptığı ve çarpmanın etkisiyle 3 kişinin metrelerce sürüklendiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir