Başkan Subaşı düzenlenen konferansta kerpiç mimarisi hakkında konuştu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2025 - 13:26, Güncelleme: 17.04.2025 - 13:07
 

Başkan Subaşı düzenlenen konferansta kerpiç mimarisi hakkında konuştu

Başkan Subaşı düzenlenen konferansta kerpiç mimarisi hakkında konuştu
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ’30 Yılın Mirası: Kerpiçle Sürdürülebilir ve Dayanıklı Yapılar’ konferansına konuşmacı olarak katıldı.İlgili bölüm öğrencileri ve akademisyenlere bilgi ve tecrübelerini aktaran Başkan Subaşı, kerpiç mimarisine ilişkin günümüzde yapılan çalışmaları anlattı. Prof. Dr. Bilge Işık’ın da konuşmacı olarak katıldığı program hakkında bilgi veren Başkan Subaşı, ‘’İTÜ’de düzenlenen "30 Yılın Mirası: Kerpiçle Sürdürülebilir ve Dayanıklı Yapılar" konferansına katıldım. Kıymetli akademisyenlerimizle birlikte kerpiç mimarisinin çevreye duyarlı ve dayanıklı yapılar konusundaki katkılarını değerlendirdik. Doğaya saygılı ve insan odaklı tüm çalışmaların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ilham verici buluşmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.Öte yandan geçtiğimiz yıl Bilecik’te de ’Yeni Teknolojilerle Çağdaş Kerpiç Evler’ semineri düzenlediğini hatırlatan Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi’nin doğayı ve çevreyi koruyan mimari çalışmalara her zaman katkı vermeye devam edeceği bilgisini verdi.
Başkan Subaşı düzenlenen konferansta kerpiç mimarisi hakkında konuştu
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ’30 Yılın Mirası: Kerpiçle Sürdürülebilir ve Dayanıklı Yapılar’ konferansına konuşmacı olarak katıldı.
İlgili bölüm öğrencileri ve akademisyenlere bilgi ve tecrübelerini aktaran Başkan Subaşı, kerpiç mimarisine ilişkin günümüzde yapılan çalışmaları anlattı. Prof. Dr. Bilge Işık’ın da konuşmacı olarak katıldığı program hakkında bilgi veren Başkan Subaşı, ‘’İTÜ’de düzenlenen "30 Yılın Mirası: Kerpiçle Sürdürülebilir ve Dayanıklı Yapılar" konferansına katıldım. Kıymetli akademisyenlerimizle birlikte kerpiç mimarisinin çevreye duyarlı ve dayanıklı yapılar konusundaki katkılarını değerlendirdik. Doğaya saygılı ve insan odaklı tüm çalışmaların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ilham verici buluşmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Öte yandan geçtiğimiz yıl Bilecik’te de ’Yeni Teknolojilerle Çağdaş Kerpiç Evler’ semineri düzenlediğini hatırlatan Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi’nin doğayı ve çevreyi koruyan mimari çalışmalara her zaman katkı vermeye devam edeceği bilgisini verdi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.