Balıkesir’de ot yangınını tüplerle söndürdüler

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2025 - 15:15, Güncelleme: 08.06.2025 - 13:47
 

Balıkesir’de ot yangınını tüplerle söndürdüler

Balıkesir’de ot yangınını tüplerle söndürdüler
Burhaniye İlçesinde, Ören Mahallesinde meydana gelen ot yangını çevrede oturanlar ile işyeri sahiplerini korkuttu. Vatandaşlar, Otopark yanındaki atıl su deposunun çevresinde çıkan ot yangınına araçlardaki ve iş yerlerindeki yangın tüpleri ile müdahale etti.Atıl su deposu yanında bir anda yükselen alevler rüzgarında etkisi ile çevreye yayıldı. Bir taraftan itfaiyeyi arayan vatandaşlar, bir taraftan da tüplerle yangını söndürmeye çalıştı. Yangın kısa sürede söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye de soğutma çalışması yaptı. Elinde hortumla yangına müdahale eden Mesut Koçal, "Belediyeyi kaymakamlığa şikayet ettim, şuraya önlem alın diye, su deposu kaldırılsın diye. Burası, berduşların sarhoşların yeri oldu. Bir şey çıkacak başımıza diye korkuyorduk. Olan oldu. Allah’tan kalabalıkken oldu. Birde kimse yokken olsaydı, çok kötü olurdu. Yarım saat oldu. Halen itfaiye gelmedi" diye konuştu. Yangın yaklaşık bir dekarlık alanda etkili olurken, bazı meşe ağaçları da zarar gördü.
Balıkesir’de ot yangınını tüplerle söndürdüler
Burhaniye İlçesinde, Ören Mahallesinde meydana gelen ot yangını çevrede oturanlar ile işyeri sahiplerini korkuttu. Vatandaşlar, Otopark yanındaki atıl su deposunun çevresinde çıkan ot yangınına araçlardaki ve iş yerlerindeki yangın tüpleri ile müdahale etti.
Atıl su deposu yanında bir anda yükselen alevler rüzgarında etkisi ile çevreye yayıldı. Bir taraftan itfaiyeyi arayan vatandaşlar, bir taraftan da tüplerle yangını söndürmeye çalıştı. Yangın kısa sürede söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye de soğutma çalışması yaptı. Elinde hortumla yangına müdahale eden Mesut Koçal, "Belediyeyi kaymakamlığa şikayet ettim, şuraya önlem alın diye, su deposu kaldırılsın diye. Burası, berduşların sarhoşların yeri oldu. Bir şey çıkacak başımıza diye korkuyorduk. Olan oldu. Allah’tan kalabalıkken oldu. Birde kimse yokken olsaydı, çok kötü olurdu. Yarım saat oldu. Halen itfaiye gelmedi" diye konuştu. Yangın yaklaşık bir dekarlık alanda etkili olurken, bazı meşe ağaçları da zarar gördü.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.