Bakan Yumaklı Yangın Bölgesini Yakından Takip Ediyor

GÜNDEM 24.08.2023 - 01:02, Güncelleme: 24.08.2023 - 01:02
 

Bakan Yumaklı Yangın Bölgesini Yakından Takip Ediyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki orman yangını alanında incelemelerde bulunarak ekiplere destek verdi.

arım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de 15 saatten uzun süredir devam eden orman yangını bölgesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Yangın yönetim aracından izlediği İHA görüntüleri ile yangının durumu hakkında bilgi aldı. Ardından, yangından etkilenen köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çanakkale'de devam eden yangın söndürme çabaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etmeye devam ediyor. Rüzgarın sakinleşmesiyle birlikte, ekiplerin yangınla mücadelesi daha etkili hale geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının etkilediği bölgelerdeki durumu yakından görmek üzere harekete geçti. Yağcılar köyünde 4 evin, Ulupınar köyünde 3 evin yandığına şahitlik etti. Ayrıca, Aşağıokçular ve Sarıcaeli köylerinde de incelemelerde bulundu. Yangın yönetim aracının konuşlandığı Kalabaklı köyünde, son durum hakkında bilgi aldı. İzlediği İHA görüntüleri sayesinde yangının yayılma hızı ve etkilediği alanlar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki orman yangını alanında incelemelerde bulunarak ekiplere destek verdi.

arım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de 15 saatten uzun süredir devam eden orman yangını bölgesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Yangın yönetim aracından izlediği İHA görüntüleri ile yangının durumu hakkında bilgi aldı. Ardından, yangından etkilenen köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Çanakkale'de devam eden yangın söndürme çabaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etmeye devam ediyor. Rüzgarın sakinleşmesiyle birlikte, ekiplerin yangınla mücadelesi daha etkili hale geldi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının etkilediği bölgelerdeki durumu yakından görmek üzere harekete geçti. Yağcılar köyünde 4 evin, Ulupınar köyünde 3 evin yandığına şahitlik etti. Ayrıca, Aşağıokçular ve Sarıcaeli köylerinde de incelemelerde bulundu.

Yangın yönetim aracının konuşlandığı Kalabaklı köyünde, son durum hakkında bilgi aldı. İzlediği İHA görüntüleri sayesinde yangının yayılma hızı ve etkilediği alanlar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir