Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Erdoğan'ı Ziyaret Etti

01.10.2023 - 15:16, Güncelleme: 01.10.2023 - 15:16
 

Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Çanakkale'de Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Erdoğan ile işbirliği ve projeleri görüştü.

Çanakkale'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı makamında ağırladı. Bu özel buluşmada, Biga Belediyesi'nin önemli çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret sırasında, Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan belediyenin yatırımları ve devam eden projeleri hakkında bilgi aldı. Bu bilgi alışverişi, belediyenin bölgeye katkıları ve ilerleyen dönemdeki planları hakkında net bir perspektif sunmayı amaçladı. Ziyaretin sonunda Başkan Erdoğan, Bakan Yardımcısı Gizligider'e teşekkürlerini ifade etmek ve nazik misafirperverliğini göstermek amacıyla çeşitli hediyeler takdim etti. Bu samimi buluşma, yerel yönetimlerin ve devletin işbirliği ile şehirdeki gelişmelerin daha iyi anlaşılmasına ve desteklenmesine katkı sağladı. 
Çanakkale'de Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Erdoğan ile işbirliği ve projeleri görüştü.

Çanakkale'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı makamında ağırladı. Bu özel buluşmada, Biga Belediyesi'nin önemli çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret sırasında, Bakan Yardımcısı Gizligider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan belediyenin yatırımları ve devam eden projeleri hakkında bilgi aldı. Bu bilgi alışverişi, belediyenin bölgeye katkıları ve ilerleyen dönemdeki planları hakkında net bir perspektif sunmayı amaçladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Erdoğan, Bakan Yardımcısı Gizligider'e teşekkürlerini ifade etmek ve nazik misafirperverliğini göstermek amacıyla çeşitli hediyeler takdim etti. Bu samimi buluşma, yerel yönetimlerin ve devletin işbirliği ile şehirdeki gelişmelerin daha iyi anlaşılmasına ve desteklenmesine katkı sağladı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir