Ayvacık'ta Sahil Güvenlik Kaçak Göçmenleri Yakaladı"

23.10.2023 - 14:50, Güncelleme: 23.10.2023 - 14:50
 

Ayvacık'ta Sahil Güvenlik Kaçak Göçmenleri Yakaladı"

Ayvacık açıklarında 23 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Güvenlik operasyonları devam ediyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ilçesi açıklarında bir lastik bot içinde 23 kaçak göçmeni yakalamıştır. Kuzey Ege Grup Komutanlığı'nın bu operasyonu, bölgede kaçak göçmenlerin bulunduğuna dair istihbaratın elde edilmesiyle başlamıştır. Sahil Güvenlik botu 'KB-20', lastik botu durdurarak 23 kaçak göçmeni gözaltına almıştır. Gözaltına alınan kaçak göçmenler daha sonra Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakolu'na teslim edilmişlerdir. Karakoldaki işlemlerin tamamlanmasının ardından kaçak göçmenler, Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilmiştir. Bu merkezde kaçak göçmenlerin durumları hukuki süreçlere tabi tutulacak ve gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. Sahil Güvenlik, Ege Denizi'nde kaçak göçmenlerin sıklıkla yaşanan tehlikeli yolculuklarına karşı bu tür operasyonları düzenlemeye devam etmektedir. 
Ayvacık açıklarında 23 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Güvenlik operasyonları devam ediyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ilçesi açıklarında bir lastik bot içinde 23 kaçak göçmeni yakalamıştır. Kuzey Ege Grup Komutanlığı'nın bu operasyonu, bölgede kaçak göçmenlerin bulunduğuna dair istihbaratın elde edilmesiyle başlamıştır. Sahil Güvenlik botu 'KB-20', lastik botu durdurarak 23 kaçak göçmeni gözaltına almıştır. Gözaltına alınan kaçak göçmenler daha sonra Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakolu'na teslim edilmişlerdir.

Karakoldaki işlemlerin tamamlanmasının ardından kaçak göçmenler, Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilmiştir. Bu merkezde kaçak göçmenlerin durumları hukuki süreçlere tabi tutulacak ve gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. Sahil Güvenlik, Ege Denizi'nde kaçak göçmenlerin sıklıkla yaşanan tehlikeli yolculuklarına karşı bu tür operasyonları düzenlemeye devam etmektedir. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir