109 2
109

Ayvacık ve Ezine açıklarında 169 kaçak göçmen yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2024 - 19:43, Güncelleme: 01.01.2024 - 17:17
 

Ayvacık ve Ezine açıklarında 169 kaçak göçmen yakalandı

Ayvacık ve Ezine açıklarında 169 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ve Ezine ilçesi açıklarında 5 ayrı noktada hareket halinde durdurulan lastik botlar içinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ile jandarma ekipleri tarafından denizde ve karada toplam 169 kaçak göçmen yakalandı.Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından Ayvacık ve Ezine açıklarında denizde ve karada farklı noktalarda kaçak göçmenler olduğu tespit edilerek, bölgeye ekipler sevk edildi.Sahil Güvenlik Gemisi ‘TCSG-66’, Sahil Güvenlik Botları ‘KB-20’, ‘TCSG-8’, ‘KB-4304’ ve ‘KB-111’ ile tarafından hareket halinde durdurulan lastik botlar ile karada jandarma tarafından toplam 169 kaçak göçmen yakalandı.Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.
Ayvacık ve Ezine açıklarında 169 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale’nin Ayvacık ve Ezine ilçesi açıklarında 5 ayrı noktada hareket halinde durdurulan lastik botlar içinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ile jandarma ekipleri tarafından denizde ve karada toplam 169 kaçak göçmen yakalandı.
Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından Ayvacık ve Ezine açıklarında denizde ve karada farklı noktalarda kaçak göçmenler olduğu tespit edilerek, bölgeye ekipler sevk edildi.
Sahil Güvenlik Gemisi ‘TCSG-66’, Sahil Güvenlik Botları ‘KB-20’, ‘TCSG-8’, ‘KB-4304’ ve ‘KB-111’ ile tarafından hareket halinde durdurulan lastik botlar ile karada jandarma tarafından toplam 169 kaçak göçmen yakalandı.
Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir