Ayhan Gider'den Çanakkale'ye Doktor Ataması Müjdesi

GÜNDEM 08.09.2023 - 21:07, Güncelleme: 08.09.2023 - 21:27
 

Ayhan Gider'den Çanakkale'ye Doktor Ataması Müjdesi

Çanakkale'de sağlık ordusu 117 yeni doktorla daha da güçlendi. İyileşen sağlık hizmetleri için adım atıldı!

Çanakkale'nin sağlık ordusu daha da güçleniyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 112. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Atama Kurası sonucunda Çanakkale'ye 8 uzman ve 109 pratisyen olmak üzere toplam 117 yeni doktor atanacağını açıkladı. Bu önemli haberle birlikte Çanakkale'deki sağlık hizmetlerinin daha da iyileşeceği bir döneme adım atılıyor. Yeni atamalarla birlikte Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Adli Tıp Uzmanı, Algoloji Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı ile 10 pratisyen hekimle desteklenecek. Ezine Devlet Hastanesi, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı ve 8 pratisyen hekimle güçlendirilecek. İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne de 1 pratisyen hekim atanacak. Çan Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ile 10 pratisyen hekimle daha donatılacak. Gökçeada Devlet Hastanesi, 1 İç Hastalıkları Uzmanı ve 5 pratisyen hekimle desteklenecek. Biga Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü toplamda 12 pratisyen hekimle güçlendirilecek. Ayvacık, Bayramiç, Lapseki ve Yenice Devlet Hastaneleri ile Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi de yeni doktorlarla desteklenecek. Ayrıca, toplum sağlığı merkezlerine ve ambulans servislerine de pratisyen hekimler atanacak. Çanakkale için bu atamaların sadece bir adım olduğunu belirten Milletvekili Gider, şehrin ihtiyaçlarına ve vatandaşların taleplerine uygun olarak çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı. Çanakkale halkına 117 yeni doktorun hayırlı olmasını dileyerek, sağlık hizmetlerinin daha da gelişeceği bir dönemin başladığını söyledi.  
Çanakkale'de sağlık ordusu 117 yeni doktorla daha da güçlendi. İyileşen sağlık hizmetleri için adım atıldı!

Çanakkale'nin sağlık ordusu daha da güçleniyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 112. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Atama Kurası sonucunda Çanakkale'ye 8 uzman ve 109 pratisyen olmak üzere toplam 117 yeni doktor atanacağını açıkladı. Bu önemli haberle birlikte Çanakkale'deki sağlık hizmetlerinin daha da iyileşeceği bir döneme adım atılıyor.

Yeni atamalarla birlikte Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Adli Tıp Uzmanı, Algoloji Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı ile 10 pratisyen hekimle desteklenecek. Ezine Devlet Hastanesi, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı ve 8 pratisyen hekimle güçlendirilecek. İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne de 1 pratisyen hekim atanacak.

Çan Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ile 10 pratisyen hekimle daha donatılacak. Gökçeada Devlet Hastanesi, 1 İç Hastalıkları Uzmanı ve 5 pratisyen hekimle desteklenecek. Biga Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü toplamda 12 pratisyen hekimle güçlendirilecek.

Ayvacık, Bayramiç, Lapseki ve Yenice Devlet Hastaneleri ile Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi de yeni doktorlarla desteklenecek. Ayrıca, toplum sağlığı merkezlerine ve ambulans servislerine de pratisyen hekimler atanacak.

Çanakkale için bu atamaların sadece bir adım olduğunu belirten Milletvekili Gider, şehrin ihtiyaçlarına ve vatandaşların taleplerine uygun olarak çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı. Çanakkale halkına 117 yeni doktorun hayırlı olmasını dileyerek, sağlık hizmetlerinin daha da gelişeceği bir dönemin başladığını söyledi.

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir