Ayhan Gider'den, Başkan Gökhan’a Eleştiri: "Projeler Yetersiz ve Aldatmaca!"

GÜNDEM 18.08.2023 - 01:39, Güncelleme: 18.08.2023 - 01:26
 

Ayhan Gider'den, Başkan Gökhan’a Eleştiri: "Projeler Yetersiz ve Aldatmaca!"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP'li Çanakkale Belediyesi'ni ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı sert dille eleştirerek, belediyenin şehre katkı sunacak projeler üretememesini vurguladı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti üyesi olarak, CHP'li Çanakkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı sert bir şekilde eleştirdi. Gider, belediyenin son 25 yılda şehre projeler sunamadığını ve özellikle mevcut başkanın Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi'ni yetersiz bularak yaklaşan seçimler için bir göz boyama projesi olduğunu belirtti. Proje Yetersiz, Asıl Proje Göz Boyama Gider, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın duyurduğu "Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi"nin aslında sadece basit bir düzenleme olduğunu, altında katlı otopark ve sosyal alanlar gibi özgün bileşenlerin olmamasını eleştirdi. Ayrıca, uzun yıllardır "yapacağız" denilen projelerin seçim öncesi halkı aldatmak amacıyla kullanıldığını vurguladı. Deprem Vaatleri Havada Kaldı Gider, Belediye Başkanının deprem sonrası alınan kararları ne kadar uyguladığını sorguladı. Aynı zamanda şehirdeki Cuma pazarının fiziki koşullarının yetersizliği konusunda vatandaşların çağrılarına neden kulak verilmediğini hatırlattı. Diğer AK Parti belediyelerinin benzer ihtiyaçlara çözüm sunabildiğini, ancak Çanakkale Belediyesinin bunu gerçekleştiremediğini ifade etti. Hizmetin Yanı Sıra Vizyon da Eksik Gider, şehirlerin meydanlarının o şehirlerin simgesi olduğunu belirtti ve Çanakkale'nin de dünyaca ünlü bir meydana sahip olabileceğini söyledi. Örnek olarak Times Meydanı ve Kızıl Meydan gibi meydanları vererek, Çanakkale'nin de turistleri çekecek bir meydanı neden oluşturamayacağını vurguladı. Projeler Desteğe Muhtaç Milletvekili Gider, meydan düzenlemesi konusunda destek taahhüdünde bulundu. Belediyeye daha önce kredi desteği sağlandığı gibi meydan projesi için de destek olacaklarını ifade etti. Aynı zamanda belediye binası, atık ve su artırma tesisleri gibi alanlarda nasıl yardımcı olunduysa, meydan düzenlemesi için de benzer bir yaklaşım sergileyeceklerini belirtti. Başkan Değişikliği ile Birlikte Zihniyet de Değişmeli Son olarak, Gider, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın değişiminin yeterli olmadığını, aynı zamanda belediye yönetiminin ve zihniyetinin de değişmesi gerektiğini dile getirdi. CHP'nin ve Millet İttifakı'nın yaşadığı sıkıntılara vurgu yaparak, Çanakkale'nin sıkıntılarının sadece bir kişinin değişmesiyle çözülemeyeceğini belirtti.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP'li Çanakkale Belediyesi'ni ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı sert dille eleştirerek, belediyenin şehre katkı sunacak projeler üretememesini vurguladı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti üyesi olarak, CHP'li Çanakkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı sert bir şekilde eleştirdi. Gider, belediyenin son 25 yılda şehre projeler sunamadığını ve özellikle mevcut başkanın Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi'ni yetersiz bularak yaklaşan seçimler için bir göz boyama projesi olduğunu belirtti.

Proje Yetersiz, Asıl Proje Göz Boyama

Gider, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın duyurduğu "Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi"nin aslında sadece basit bir düzenleme olduğunu, altında katlı otopark ve sosyal alanlar gibi özgün bileşenlerin olmamasını eleştirdi. Ayrıca, uzun yıllardır "yapacağız" denilen projelerin seçim öncesi halkı aldatmak amacıyla kullanıldığını vurguladı.

Deprem Vaatleri Havada Kaldı

Gider, Belediye Başkanının deprem sonrası alınan kararları ne kadar uyguladığını sorguladı. Aynı zamanda şehirdeki Cuma pazarının fiziki koşullarının yetersizliği konusunda vatandaşların çağrılarına neden kulak verilmediğini hatırlattı. Diğer AK Parti belediyelerinin benzer ihtiyaçlara çözüm sunabildiğini, ancak Çanakkale Belediyesinin bunu gerçekleştiremediğini ifade etti.

Hizmetin Yanı Sıra Vizyon da Eksik

Gider, şehirlerin meydanlarının o şehirlerin simgesi olduğunu belirtti ve Çanakkale'nin de dünyaca ünlü bir meydana sahip olabileceğini söyledi. Örnek olarak Times Meydanı ve Kızıl Meydan gibi meydanları vererek, Çanakkale'nin de turistleri çekecek bir meydanı neden oluşturamayacağını vurguladı.

Projeler Desteğe Muhtaç

Milletvekili Gider, meydan düzenlemesi konusunda destek taahhüdünde bulundu. Belediyeye daha önce kredi desteği sağlandığı gibi meydan projesi için de destek olacaklarını ifade etti. Aynı zamanda belediye binası, atık ve su artırma tesisleri gibi alanlarda nasıl yardımcı olunduysa, meydan düzenlemesi için de benzer bir yaklaşım sergileyeceklerini belirtti.

Başkan Değişikliği ile Birlikte Zihniyet de Değişmeli

Son olarak, Gider, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın değişiminin yeterli olmadığını, aynı zamanda belediye yönetiminin ve zihniyetinin de değişmesi gerektiğini dile getirdi. CHP'nin ve Millet İttifakı'nın yaşadığı sıkıntılara vurgu yaparak, Çanakkale'nin sıkıntılarının sadece bir kişinin değişmesiyle çözülemeyeceğini belirtti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir