Ayhan Gider: "Kongre İle Yeniden İvme Kazanacağız."

SİYASET 06.10.2023 - 14:39, Güncelleme: 06.10.2023 - 14:39
 

Ayhan Gider: "Kongre İle Yeniden İvme Kazanacağız."

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim Kongresi'nde yeni bir ivme hedefliyor. Güçlenen bir dava hareketi için hazırız!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde, AK Parti'nin yeni bir ivme kazanacağını belirtti. Gider, kongre öncesi heyecanlarını ve parti içi birliği vurgulayarak, "AK Parti, her seçim zaferinden sonra güçlenen bir dava hareketi olmuştur. 7 Ekim'de yine büyük bir coşku ve heyecanla yeni bir kongreye hazırlanıyoruz." dedi. Gider, kongrenin ardından AK Parti'nin millete hizmete olan bağlılığının devam edeceğini vurguladı. Parti içindeki kongrelerin her zaman bir şölen havasında geçtiğini hatırlatan Gider, "Milletimiz, zorlu bir dönemde bile Mayıs ayındaki seçimlerde AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güvenini bir kez daha gösterdi. Türkiye'nin ikinci yüzyılına, Türkiye Yüzyılına AK Parti kadrolarıyla girmenin en uygun olduğunu gösterdiler. Şimdi ise Türkiye'nin hedeflerine ulaşmak için milletimize hizmet edecek kadroları seçiyoruz." şeklinde konuştu. Kongre süreçlerinin AK Parti için her zaman bir şölen olduğunu vurgulayan Gider, "Diğer partilerdeki kavga ve çekişmelerin aksine, AK Parti her seçim zaferi sonrası daha da güçlenen bir dava hareketidir. 'Her zaman ileri' diyerek 7 Ekim'de bir kez daha büyük bir şölene hazırlanıyoruz. Gelecekte daha büyük hedeflere ve başarılara yürüyoruz." dedi. Kongre sonrası liderleri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletin ve ülkenin hizmeti için çalışmaya devam edeceklerini belirten Gider, "Partimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Bu önemli kongrenin, AK Parti'nin büyümesi ve güçlenmesi için bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim Kongresi'nde yeni bir ivme hedefliyor. Güçlenen bir dava hareketi için hazırız!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 7 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde, AK Parti'nin yeni bir ivme kazanacağını belirtti. Gider, kongre öncesi heyecanlarını ve parti içi birliği vurgulayarak, "AK Parti, her seçim zaferinden sonra güçlenen bir dava hareketi olmuştur. 7 Ekim'de yine büyük bir coşku ve heyecanla yeni bir kongreye hazırlanıyoruz." dedi.

Gider, kongrenin ardından AK Parti'nin millete hizmete olan bağlılığının devam edeceğini vurguladı. Parti içindeki kongrelerin her zaman bir şölen havasında geçtiğini hatırlatan Gider, "Milletimiz, zorlu bir dönemde bile Mayıs ayındaki seçimlerde AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güvenini bir kez daha gösterdi. Türkiye'nin ikinci yüzyılına, Türkiye Yüzyılına AK Parti kadrolarıyla girmenin en uygun olduğunu gösterdiler. Şimdi ise Türkiye'nin hedeflerine ulaşmak için milletimize hizmet edecek kadroları seçiyoruz." şeklinde konuştu.

Kongre süreçlerinin AK Parti için her zaman bir şölen olduğunu vurgulayan Gider, "Diğer partilerdeki kavga ve çekişmelerin aksine, AK Parti her seçim zaferi sonrası daha da güçlenen bir dava hareketidir. 'Her zaman ileri' diyerek 7 Ekim'de bir kez daha büyük bir şölene hazırlanıyoruz. Gelecekte daha büyük hedeflere ve başarılara yürüyoruz." dedi.

Kongre sonrası liderleri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletin ve ülkenin hizmeti için çalışmaya devam edeceklerini belirten Gider, "Partimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Bu önemli kongrenin, AK Parti'nin büyümesi ve güçlenmesi için bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir