Ayhan GİDER “ Kavga isteyen Chp’ye gitsin”

SİYASET 28.06.2023 - 01:28, Güncelleme: 28.06.2023 - 01:28
 

Ayhan GİDER “ Kavga isteyen Chp’ye gitsin”

Kavgayı seven CHP’ye gitsin AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bayramlaşma programında partililere seslendi; “Kavgalı eve gelin gitmez. Biz 7 Haziran'ı kendi parti iç kavgalarımızla kaybettik. Çanakkale Milletvekili olarak söylüyorum kavgaya merakı olan kim varsa CHP'ye gitsin. Onlar bu işi çok iyi biliyor”

AK Parti teşkilatları, arife gününde bayramlaşma programı için bir araya geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İl, Merkez ilçe, İl Genel Meclisi Başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve il başkanları, Cumhur İttifakına üye partilerin yöneticileri ve partililerin de katıldığı programda konuşan Milletvekili Ayhan Gider, kavga beklentisi içerisinde olanlara net mesaj verdi. Önümüzdeki yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesi gerektiğini vurgulayan Gider, “Eski vekillerimiz ve teşkilatımız, hepimiz bir aradayız.Çanakkale’mizin evladı ve Ankara'da Çanakkale'yi temsil etmiş bir dostumuz bir arkadaşımız bir kardeşimiz Bülent Bey'e  ben hepinizin adına tebrik hoş geldiniz diyorum. Böyle bir günü bizimle birlikte geçirmesi bizimle birlikte bir arada olması çok keyifli.  Biz çok mutluyuz.  Burada bir konuyu daha kapatalım,  birileri heveslenmesin. 2015 yılında Bülent Bey geldiğinde ben aday değildim. 7 Haziran seçimlerinde birlikte koşmuştuk. Daha sonra birlikte vekillik yaptık.  Ha kapıştılar ha kapışacaklar diye bekleyenler vardı. 7 seneyi geçirdik. Bu demektir ki biz 70 seneyi daha geçiririz ömrümüz vefa ederse.  Onun için burada kavga çıkarsa yerimi korurum diyenlerin hepsine söylüyorum; kendilerine iş bulsunlar.  İşlerine baksınlar” dedi.  Seçimlerden sonra bütün enerjilerini memlekete hizmet etmeye vermeyi istediklerini de söyleyen Gider, “Çanakkale'nin de AK Parti'nin de işi çok. Bir seçimden geçtik.  Öyle oldu böyle oldu. O köye üç kere gitti  4 kere gitti. Bunların hepsini konuşuruz. Ama hepsi hikâye. bir tane sonuç var;  Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılında Bu millet Recep Tayyip Erdoğan dedi. Bunun dışındaki tüm yorumlar hikaye. Şimdi bir seçimi bitirdik ama hemen ardından ikinci bir ikinci seçim var. Bu dönem mevcut hiçbir delegeyi kaybetme lüksümüz yok. Bizim olmayan belediyeleri de almama lüksümüz yok. Hele hele il genel meclisinde azınlık yaşama lüksümüz yok. Bu laf çok kullanılır en fazla da Bülent Bey kullanır. Kavgalı eve gelin gitmez. Biz 7 Haziran'a kendi parti iç kavgalarımızla kaybettik.  Çanakkale Milletvekili olarak söylüyorum kavgaya merakı olan kim varsa CHP'ye gitsin.  Onlar bu işi çok iyi biliyor onu ona bunu buna düşüreyim de aradan parsa çıkarayım diyen kim varsa iyi Parti'ye gitsin, CHP'ye gitsin.  Daha seçimde toprakları kurumadan kavga etmeye başladılar. Biz de öyle bir şey yok Biz yolumuza devam ediyoruz, hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bayramlar Barışma yeridir, bayramlar dostluk kardeşlik yeridir bayramlar  sarılma kucaklaşma bayramlaşma yeridir. Bayramlar geçmişe sünger çekme yeridir. Bu anlamda Hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Kavgayı seven CHP’ye gitsin AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bayramlaşma programında partililere seslendi; “Kavgalı eve gelin gitmez. Biz 7 Haziran'ı kendi parti iç kavgalarımızla kaybettik. Çanakkale Milletvekili olarak söylüyorum kavgaya merakı olan kim varsa CHP'ye gitsin. Onlar bu işi çok iyi biliyor”

AK Parti teşkilatları, arife gününde bayramlaşma programı için bir araya geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İl, Merkez ilçe, İl Genel Meclisi Başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri ve il başkanları, Cumhur İttifakına üye partilerin yöneticileri ve partililerin de katıldığı programda konuşan Milletvekili Ayhan Gider, kavga beklentisi içerisinde olanlara net mesaj verdi. Önümüzdeki yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesi gerektiğini vurgulayan Gider, “Eski vekillerimiz ve teşkilatımız, hepimiz bir aradayız.Çanakkale’mizin evladı ve Ankara'da Çanakkale'yi temsil etmiş bir dostumuz bir arkadaşımız bir kardeşimiz Bülent Bey'e  ben hepinizin adına tebrik hoş geldiniz diyorum. Böyle bir günü bizimle birlikte geçirmesi bizimle birlikte bir arada olması çok keyifli.  Biz çok mutluyuz.  Burada bir konuyu daha kapatalım,  birileri heveslenmesin. 2015 yılında Bülent Bey geldiğinde ben aday değildim. 7 Haziran seçimlerinde birlikte koşmuştuk. Daha sonra birlikte vekillik yaptık.  Ha kapıştılar ha kapışacaklar diye bekleyenler vardı. 7 seneyi geçirdik. Bu demektir ki biz 70 seneyi daha geçiririz ömrümüz vefa ederse.  Onun için burada kavga çıkarsa yerimi korurum diyenlerin hepsine söylüyorum; kendilerine iş bulsunlar.  İşlerine baksınlar” dedi. 

Seçimlerden sonra bütün enerjilerini memlekete hizmet etmeye vermeyi istediklerini de söyleyen Gider, “Çanakkale'nin de AK Parti'nin de işi çok. Bir seçimden geçtik.  Öyle oldu böyle oldu. O köye üç kere gitti  4 kere gitti. Bunların hepsini konuşuruz. Ama hepsi hikâye. bir tane sonuç var;  Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılında Bu millet Recep Tayyip Erdoğan dedi. Bunun dışındaki tüm yorumlar hikaye. Şimdi bir seçimi bitirdik ama hemen ardından ikinci bir ikinci seçim var. Bu dönem mevcut hiçbir delegeyi kaybetme lüksümüz yok. Bizim olmayan belediyeleri de almama lüksümüz yok. Hele hele il genel meclisinde azınlık yaşama lüksümüz yok. Bu laf çok kullanılır en fazla da Bülent Bey kullanır. Kavgalı eve gelin gitmez. Biz 7 Haziran'a kendi parti iç kavgalarımızla kaybettik.   Çanakkale Milletvekili olarak söylüyorum kavgaya merakı olan kim varsa CHP'ye gitsin.  Onlar bu işi çok iyi biliyor onu ona bunu buna düşüreyim de aradan parsa çıkarayım diyen kim varsa iyi Parti'ye gitsin, CHP'ye gitsin.  Daha seçimde toprakları kurumadan kavga etmeye başladılar. Biz de öyle bir şey yok Biz yolumuza devam ediyoruz, hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bayramlar Barışma yeridir, bayramlar dostluk kardeşlik yeridir bayramlar  sarılma kucaklaşma bayramlaşma yeridir. Bayramlar geçmişe sünger çekme yeridir. Bu anlamda Hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir