109 2
109

Ayhan Gider Çan Panayırı Açılışında Değerlendirmelerde Bulundu

SİYASET 24.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 24.09.2023 - 13:30
 

Ayhan Gider Çan Panayırı Açılışında Değerlendirmelerde Bulundu

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ziyaretinde tarım ve iklim sorunlarını gündeme taşıdı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan'da düzenlenen panayır açılığında önemli bir konuşma yaptı. Gider, konuşmasında küresel ısınma ve orman yangınlarının artışı ile ilgili endişelerini dile getirdi. Ayrıca, tarımın artık gündemimizin ilk sırasında olması gerektiğine vurgu yaptı. İşte Milletvekili Ayhan Gider'in bu önemli konuşmasından satır başları: Küresel ısınma ile birlikte orman yangınlarının sayısı artıyor ve kuraklık tehlikesi her geçen gün büyüyor. Bu nedenle bundan sonra tarımla ilgili her etkinliğin başında küresel ısınma sorununu ele almamız gerekiyor. Çan ilçesi, sanayisi ve madenleriyle tanınan bir bölge olmasının yanı sıra, tarımsal potansiyeliyle de dikkat çekiyor. Artık Çan, tarımsal alanda da büyük bir potansiyele sahip bir ilçe haline geldi. Bugün burada bulunduğumuz Çan İDA Koyun Keçi Panayırı gibi etkinlikler, paylaşımın güzelliğini ortaya çıkararak bölge için büyük önem taşıyor. Bu güzel etkinliğin Çan'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Su kaynaklarımızın nasıl daha iyi değerlendirileceğini konuşmak için bir araya gelmeliyiz. 
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ziyaretinde tarım ve iklim sorunlarını gündeme taşıdı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan'da düzenlenen panayır açılığında önemli bir konuşma yaptı. Gider, konuşmasında küresel ısınma ve orman yangınlarının artışı ile ilgili endişelerini dile getirdi. Ayrıca, tarımın artık gündemimizin ilk sırasında olması gerektiğine vurgu yaptı. İşte Milletvekili Ayhan Gider'in bu önemli konuşmasından satır başları:

Küresel ısınma ile birlikte orman yangınlarının sayısı artıyor ve kuraklık tehlikesi her geçen gün büyüyor. Bu nedenle bundan sonra tarımla ilgili her etkinliğin başında küresel ısınma sorununu ele almamız gerekiyor.

Çan ilçesi, sanayisi ve madenleriyle tanınan bir bölge olmasının yanı sıra, tarımsal potansiyeliyle de dikkat çekiyor. Artık Çan, tarımsal alanda da büyük bir potansiyele sahip bir ilçe haline geldi.

Bugün burada bulunduğumuz Çan İDA Koyun Keçi Panayırı gibi etkinlikler, paylaşımın güzelliğini ortaya çıkararak bölge için büyük önem taşıyor.

Bu güzel etkinliğin Çan'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Su kaynaklarımızın nasıl daha iyi değerlendirileceğini konuşmak için bir araya gelmeliyiz. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir