Ayhan Gider: "Atatürk'ün Hayatı Kirli Oyunlara Alet Edilmemeli!"

GÜNDEM 04.08.2023 - 03:27, Güncelleme: 04.08.2023 - 03:27
 

Ayhan Gider: "Atatürk'ün Hayatı Kirli Oyunlara Alet Edilmemeli!"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Disney+'ta yayımlanacak Atatürk dizisinin iptaline tepki gösterdi, Ulu Önderimizin itibarına sahip çıktı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Disney+ platformunda yayımlanacak olan Atatürk dizisinin iptal edilmesine yönelik tepkisini dile getirdi. Gider, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının, garez dışında hiçbir argümanı olmayan diaspora ve küresel kapitalizmin malzemesi yapılmayacak kadar temiz olduğunu vurguladı. Tarihimizin ve ulu önderimiz Atatürk'ün değerinin, kötü niyetli ağızlara malzeme edilmeyeceğini belirten Gider, milletin her zaman asil ve merhamet sahibi olduğunu hatırlattı. Tehcir sürecinde, Çanakkale'de destan yazarken asil duruşunu sergileyen Atatürk'ü, yaşanmamış kirli olaylarla ilişkilendirmeye çalışanlara milletin tepkisini göstereceğini dile getirdi. Gider, olayın milli birliği pekiştireceğine inanarak, tüm unsurlarıyla milletin cevabını vereceğini vurguladı. Aynı zamanda, CHP'nin soykırım iddiaları üzerine yapılan açıklamalara da atıfta bulunarak, milli birlik ve beraberlik adına desteğin önemine işaret etti. Tarihimizdeki ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hatırasının temiz ve onurlu bir şekilde korunacağına olan inancını dile getiren Gider, bu olayın dünyaya milletin birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstereceğini söyledi.   Çanakkale TV
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Disney+'ta yayımlanacak Atatürk dizisinin iptaline tepki gösterdi, Ulu Önderimizin itibarına sahip çıktı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Disney+ platformunda yayımlanacak olan Atatürk dizisinin iptal edilmesine yönelik tepkisini dile getirdi. Gider, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının, garez dışında hiçbir argümanı olmayan diaspora ve küresel kapitalizmin malzemesi yapılmayacak kadar temiz olduğunu vurguladı.

Tarihimizin ve ulu önderimiz Atatürk'ün değerinin, kötü niyetli ağızlara malzeme edilmeyeceğini belirten Gider, milletin her zaman asil ve merhamet sahibi olduğunu hatırlattı. Tehcir sürecinde, Çanakkale'de destan yazarken asil duruşunu sergileyen Atatürk'ü, yaşanmamış kirli olaylarla ilişkilendirmeye çalışanlara milletin tepkisini göstereceğini dile getirdi.

Gider, olayın milli birliği pekiştireceğine inanarak, tüm unsurlarıyla milletin cevabını vereceğini vurguladı. Aynı zamanda, CHP'nin soykırım iddiaları üzerine yapılan açıklamalara da atıfta bulunarak, milli birlik ve beraberlik adına desteğin önemine işaret etti.

Tarihimizdeki ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hatırasının temiz ve onurlu bir şekilde korunacağına olan inancını dile getiren Gider, bu olayın dünyaya milletin birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstereceğini söyledi.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir