109 2
109

AK Parti'de İlçe Başkanları Değişti

SİYASET 10.10.2023 - 13:51, Güncelleme: 10.10.2023 - 13:51
 

AK Parti'de İlçe Başkanları Değişti

Serkan Gündüz Eceabat'a, Egemen Canbaz Ezine'ye İlçe Başkanı olarak atandı. Yeni dönemde başarılar diliyoruz!

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas'ın açıklamalarına göre, Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı tarafından yapılan mülakatlar ve istişareler sonucunda Eceabat İlçe Başkanlığı'na Serkan Gündüz, Ezine İlçe Başkanlığı'na Egemen Canbaz atanmıştır. Serkan Gündüz, 1982 doğumlu bir esnaf olarak, hem il hem de ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir. Ayrıca Eceabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanvekilliği görevini de yürütmektedir. Diğer yandan, Egemen Canbaz 1994 doğumlu bir esnaf olarak, ilçe teşkilatında çeşitli görevler üstlenmiş ve aynı zamanda Ezinespor Yönetim Kurulu Üyesi olarak da aktif bir rol oynamaktadır. Bu yeni atamalarla birlikte, önceki dönemde Eceabat İlçe Başkanlığı'nı yürüten İlker Güven ve Ezine İlçe Başkanlığı'nı üstlenen Mehmet Ünsal'a, geçmişteki emekleri ve hizmetleri için AK Parti Teşkilatı olarak teşekkürler sunulmuştur. Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti kadrolarıyla birlikte geleceğe güvenle yürünmekte ve ülkemizin bekasına hizmet ederek başarıyla tamamlanacağına içtenlikle inanılmaktadır. Yeni göreve atanmış olan ilçe başkanlarına, yeni görevlerinde büyük başarılar diliyoruz. Bu önemli sürecin, Çanakkale'ye ve AK Parti'ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz
Serkan Gündüz Eceabat'a, Egemen Canbaz Ezine'ye İlçe Başkanı olarak atandı. Yeni dönemde başarılar diliyoruz!

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas'ın açıklamalarına göre, Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı tarafından yapılan mülakatlar ve istişareler sonucunda Eceabat İlçe Başkanlığı'na Serkan Gündüz, Ezine İlçe Başkanlığı'na Egemen Canbaz atanmıştır. Serkan Gündüz, 1982 doğumlu bir esnaf olarak, hem il hem de ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir. Ayrıca Eceabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanvekilliği görevini de yürütmektedir.

Diğer yandan, Egemen Canbaz 1994 doğumlu bir esnaf olarak, ilçe teşkilatında çeşitli görevler üstlenmiş ve aynı zamanda Ezinespor Yönetim Kurulu Üyesi olarak da aktif bir rol oynamaktadır.

Bu yeni atamalarla birlikte, önceki dönemde Eceabat İlçe Başkanlığı'nı yürüten İlker Güven ve Ezine İlçe Başkanlığı'nı üstlenen Mehmet Ünsal'a, geçmişteki emekleri ve hizmetleri için AK Parti Teşkilatı olarak teşekkürler sunulmuştur.

Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti kadrolarıyla birlikte geleceğe güvenle yürünmekte ve ülkemizin bekasına hizmet ederek başarıyla tamamlanacağına içtenlikle inanılmaktadır.

Yeni göreve atanmış olan ilçe başkanlarına, yeni görevlerinde büyük başarılar diliyoruz. Bu önemli sürecin, Çanakkale'ye ve AK Parti'ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir