AK Parti Milletvekili Ayhan Gider UMKE 20. Yıl Kutlamasına katıldı

13.08.2023 - 23:53, Güncelleme: 13.08.2023 - 23:57
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider UMKE 20. Yıl Kutlamasına katıldı

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider'in katıldığı UMKE 20. yıl kutlamasında özveri ve başarı ödüllendirildi.

2003 yılında faaliyete başlayan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 20 yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Seminer ve Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen özel etkinlikte, UMKE'nin önemli anıları yansıtan tanıtım filmi izlendi. Katılımcılar, günün anlam ve önemine odaklanan konuşmalarla bir araya geldi. Etkinlikte AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, UMKE gönüllülerine verdikleri değeri vurgulayarak başarılı çalışmaları için teşekkür belgelerini takdim etti. Gönüllülerin özverili çabalarını takdir eden Gider, onların gelecekteki başarılarına da inandığını belirtti. İl Sağlık Müdür Vekili ve Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, UMKE gönüllülerine tebriklerini iletti ve teşekkür belgelerini takdim etti. UMKE'nin önemli bir yeri olan İl Afet Birimi ve UMKE Sorumlusu Dr. Ersin Çoban, katılımcılara eylül ayında düzenlenecek MED EU-MODEX tatbikatı hakkında detaylı bilgi verdi. Tatbikatın ilimizde gerçekleşecek olması, acil durum yönetimi konusundaki hazırlıkların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Program sonunda, katılımcılar arasında fikir alışverişi yapılırken, hatıra fotoğrafı çekildi. 
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider'in katıldığı UMKE 20. yıl kutlamasında özveri ve başarı ödüllendirildi.

2003 yılında faaliyete başlayan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 20 yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Seminer ve Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen özel etkinlikte, UMKE'nin önemli anıları yansıtan tanıtım filmi izlendi. Katılımcılar, günün anlam ve önemine odaklanan konuşmalarla bir araya geldi.

Etkinlikte AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, UMKE gönüllülerine verdikleri değeri vurgulayarak başarılı çalışmaları için teşekkür belgelerini takdim etti. Gönüllülerin özverili çabalarını takdir eden Gider, onların gelecekteki başarılarına da inandığını belirtti. İl Sağlık Müdür Vekili ve Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, UMKE gönüllülerine tebriklerini iletti ve teşekkür belgelerini takdim etti.

UMKE'nin önemli bir yeri olan İl Afet Birimi ve UMKE Sorumlusu Dr. Ersin Çoban, katılımcılara eylül ayında düzenlenecek MED EU-MODEX tatbikatı hakkında detaylı bilgi verdi. Tatbikatın ilimizde gerçekleşecek olması, acil durum yönetimi konusundaki hazırlıkların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Program sonunda, katılımcılar arasında fikir alışverişi yapılırken, hatıra fotoğrafı çekildi. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir