109 2
109

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Ezine'de Teşkilatla Buluştu

SİYASET 08.11.2023 - 16:39, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:39
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Ezine'de Teşkilatla Buluştu

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Ezine'de teşkilat toplantısı ve vatandaş buluşması gerçekleştirerek yerel seçimler için çalışmalarını sürdürdü.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, son günlerde yoğun bir program dahilinde Ezine'de bulundu. Ziyaretlerine Belediye Başkanı Güray Yüksel'in ofisini ziyaret ederek başlayan Gider, burada yerel yönetim ve bölgeye dair konuları ele aldı. İlçe teşkilatıyla gerçekleştirdiği toplantıda ise önümüzdeki yerel seçimlere dair stratejiler ve teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gider'in, Ezine'deki temasları sadece resmi görüşmelerle sınırlı kalmadı. Teşkilat toplantısının ardından, bölgenin nabzını tutmak ve vatandaşların nabzını ölçmek adına Ezine pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşma, vatandaşların görüşlerini dinleme ve onlarla doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı sağladı. Görüşmeler ve toplantılar, Gider'in Ezine ziyareti boyunca oldukça verimli geçti. Yerel seçimlere doğru AK Parti'nin Ezine'deki çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların beklenti ve talepleri de dikkate alınarak, etkili stratejilerin belirlenmesi hedeflendi. Bu süreçte, bölgeye dair sorunları ve çözüm önerilerini ele almak adına önemli adımlar atıldı.
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Ezine'de teşkilat toplantısı ve vatandaş buluşması gerçekleştirerek yerel seçimler için çalışmalarını sürdürdü.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, son günlerde yoğun bir program dahilinde Ezine'de bulundu. Ziyaretlerine Belediye Başkanı Güray Yüksel'in ofisini ziyaret ederek başlayan Gider, burada yerel yönetim ve bölgeye dair konuları ele aldı. İlçe teşkilatıyla gerçekleştirdiği toplantıda ise önümüzdeki yerel seçimlere dair stratejiler ve teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gider'in, Ezine'deki temasları sadece resmi görüşmelerle sınırlı kalmadı. Teşkilat toplantısının ardından, bölgenin nabzını tutmak ve vatandaşların nabzını ölçmek adına Ezine pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşma, vatandaşların görüşlerini dinleme ve onlarla doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı sağladı.

Görüşmeler ve toplantılar, Gider'in Ezine ziyareti boyunca oldukça verimli geçti. Yerel seçimlere doğru AK Parti'nin Ezine'deki çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların beklenti ve talepleri de dikkate alınarak, etkili stratejilerin belirlenmesi hedeflendi. Bu süreçte, bölgeye dair sorunları ve çözüm önerilerini ele almak adına önemli adımlar atıldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir