AK Parti Milletvekili Ayhan Gider Çan'da

SİYASET 11.10.2023 - 14:55, Güncelleme: 11.10.2023 - 14:55
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider Çan'da

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çan İlçe Teşkilatı ve mutlu bir çiftin düğün töreninde buluşarak yerel sevgi ve dayanışmayı pekiştirdi.

Çanakkale'nin sevilen isimlerinden AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, ilçelerinde farklı etkinliklere katılmaya devam ediyor. Özellikle Biga, Çan, ve Yenice bölgelerinde düzenlenen programlara sık sık katılan Gider, son olarak Çan ilçesini ziyaret etti. Çan İlçe teşkilatı üyeleriyle Çan Menderes Parkı'nda buluşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, önemli konuları masaya yatırdı. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Gider, yaklaşan yerel seçimler öncesi yürütülen çalışmaları ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi. Teşkilat buluşmasının ardından, sevilen iki aile olan Kopuk ve Öztürk ailelerinin değerli evlatları Sedanur ve Emre'nin düğün törenine katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, genç çiftin ve ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Bu güzel törende, sevgi ve mutluluk dolu anılar paylaşıldı. Ayhan Gider, Çanakkale ilçelerindeki programlarına devam ederek halkın beklenti ve taleplerini dinlemeye ve destek olmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, yerel seçimlere doğru ilerlerken, AK Parti'nin güçlü teşkilat yapısının vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı sunuyor.
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çan İlçe Teşkilatı ve mutlu bir çiftin düğün töreninde buluşarak yerel sevgi ve dayanışmayı pekiştirdi.

Çanakkale'nin sevilen isimlerinden AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, ilçelerinde farklı etkinliklere katılmaya devam ediyor. Özellikle Biga, Çan, ve Yenice bölgelerinde düzenlenen programlara sık sık katılan Gider, son olarak Çan ilçesini ziyaret etti.

Çan İlçe teşkilatı üyeleriyle Çan Menderes Parkı'nda buluşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, önemli konuları masaya yatırdı. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Gider, yaklaşan yerel seçimler öncesi yürütülen çalışmaları ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi.

Teşkilat buluşmasının ardından, sevilen iki aile olan Kopuk ve Öztürk ailelerinin değerli evlatları Sedanur ve Emre'nin düğün törenine katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, genç çiftin ve ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Bu güzel törende, sevgi ve mutluluk dolu anılar paylaşıldı.

Ayhan Gider, Çanakkale ilçelerindeki programlarına devam ederek halkın beklenti ve taleplerini dinlemeye ve destek olmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, yerel seçimlere doğru ilerlerken, AK Parti'nin güçlü teşkilat yapısının vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı sunuyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir