AK Parti Milletvekili Ayhan Gider: Birlikte Güçlüyüz!

SİYASET 26.07.2023 - 00:42, Güncelleme: 26.07.2023 - 00:42
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider: Birlikte Güçlüyüz!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gökçeada'da yapılan buluşmalarda birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, seçim başarısını destekledi.

Gökçeada’da gerçekleşen iki günlük program kapsamında, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, teşkilat buluşmalarına ağırlık vererek geçmiş dönemde parti görevinde bulunmuş isimleri ziyaret etti. Ayrıca, Gökçeada AK Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Gider, Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin tehlikeli virajdan kurtulduğunu vurgulayarak seçim sonrasında imzalanan gizli protokollerin herkesi şaşırttığını belirtti. Başarılarının sadece Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliği sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Yaklaşan yerel seçimlerde Gökçeada'nın alacağı sonuçların önemine dikkat çeken Gider, belediye seçimini kazanmanın yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. Adaylık konusunda ise, herhangi bir ismi duyduğunuzda yalan olduğunu ve asıl adaylarının Gökçeada'yı kazanacak olan kişi olduğunu açıkça ifade etti. Diğer isimlerin emekleri, kariyerleri veya paraları olsa bile önemli olmadığını, tek odaklarının Gökçeada'yı kazanacak olan aday olduğunu sözlerine ekledi. Gider, AK Parti içerisinde hizipçilik yaparak kavga çıkarmak isteyenlere de yer olmadığının altını çizdi. Siyasette gerçek işin yüreklerle yapıldığını, menfaat odaklı hareket etmediklerini belirtti. Kavga isteyenlerin yerinin CHP olduğunu ifade ederek, Gökçeada'nın zor bir yer olduğunu ancak önceki seçimlerde gösterilen gayretin bu seçimde de devam etmesini beklediğini söyledi. Ekip içinde birlik ve beraberlik olmadığı takdirde, o kişilerin arkadaşları olarak kabul edilmeyeceklerini dile getirdi. Çanakkale TV
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gökçeada'da yapılan buluşmalarda birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, seçim başarısını destekledi.

Gökçeada’da gerçekleşen iki günlük program kapsamında, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, teşkilat buluşmalarına ağırlık vererek geçmiş dönemde parti görevinde bulunmuş isimleri ziyaret etti. Ayrıca, Gökçeada AK Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Gider, Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin tehlikeli virajdan kurtulduğunu vurgulayarak seçim sonrasında imzalanan gizli protokollerin herkesi şaşırttığını belirtti. Başarılarının sadece Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliği sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerde Gökçeada'nın alacağı sonuçların önemine dikkat çeken Gider, belediye seçimini kazanmanın yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. Adaylık konusunda ise, herhangi bir ismi duyduğunuzda yalan olduğunu ve asıl adaylarının Gökçeada'yı kazanacak olan kişi olduğunu açıkça ifade etti. Diğer isimlerin emekleri, kariyerleri veya paraları olsa bile önemli olmadığını, tek odaklarının Gökçeada'yı kazanacak olan aday olduğunu sözlerine ekledi.

Gider, AK Parti içerisinde hizipçilik yaparak kavga çıkarmak isteyenlere de yer olmadığının altını çizdi. Siyasette gerçek işin yüreklerle yapıldığını, menfaat odaklı hareket etmediklerini belirtti. Kavga isteyenlerin yerinin CHP olduğunu ifade ederek, Gökçeada'nın zor bir yer olduğunu ancak önceki seçimlerde gösterilen gayretin bu seçimde de devam etmesini beklediğini söyledi. Ekip içinde birlik ve beraberlik olmadığı takdirde, o kişilerin arkadaşları olarak kabul edilmeyeceklerini dile getirdi.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir