AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga OSB Ziyareti

SİYASET 21.09.2023 - 12:52, Güncelleme: 21.09.2023 - 12:52
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga OSB Ziyareti

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da OSB yönetimi ve belediye başkanlarıyla ekonomik işbirliği ve istihdam konularını görüştü.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga ziyaretinde Biga OSB yönetim kurulu üyeleriyle başladı. Toplantıya Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve sanayici iş insanları da katıldı. Görüşmeler sırasında OSB'nin ekonomik önemi ve istihdam yaratma potansiyeli vurgulandı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, OSB'lerin bölge ekonomisine katkısının büyük olduğunu ve iş insanlarının taleplerinin dikkate alındığını belirtti. İlerleyen dönemlerde de bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Biga OSB yönetimi, bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Görüşmeler, işbirliği ve istişare içinde geçti.
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da OSB yönetimi ve belediye başkanlarıyla ekonomik işbirliği ve istihdam konularını görüştü.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga ziyaretinde Biga OSB yönetim kurulu üyeleriyle başladı. Toplantıya Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve sanayici iş insanları da katıldı. Görüşmeler sırasında OSB'nin ekonomik önemi ve istihdam yaratma potansiyeli vurgulandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, OSB'lerin bölge ekonomisine katkısının büyük olduğunu ve iş insanlarının taleplerinin dikkate alındığını belirtti. İlerleyen dönemlerde de bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Biga OSB yönetimi, bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Görüşmeler, işbirliği ve istişare içinde geçti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir