109 2
109

Ak Parti Millet Vekili Ayhan Gider'in Yoğun Biga Programı

SİYASET 20.09.2023 - 13:23, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:26
 

Ak Parti Millet Vekili Ayhan Gider'in Yoğun Biga Programı

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da sanayi, tarım, esnaf ve muhtarlarla buluşuyor, sorunlara çözüm arıyor.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da yoğun bir programla vatandaşlarla buluşacak. Çarşamba günü Biga'da gerçekleşecek etkinliklerle ilgili detayları paylaşalım: Saat 11.00'de Biga Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ziyaret gerçekleştirecek olan Gider, burada sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek. Daha sonra saat 12.00'de Havuz Kafe'de muhtarlarla bir toplantı yapacak. Muhtarlar, ilçenin temel sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşlerini paylaşma fırsatı bulacaklar. Saat 14.00'te Gider, Biga Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. Burada iş dünyasının önde gelen isimleri ile ekonomik konuları tartışacak. Saat 15.00'te ise Biga Ticaret Borsası'na geçecek ve tarım sektörünün temsilcileriyle buluşacak. Saat 16.00'da Ziraat Odası'nın ziyareti sırasında tarım ve çiftçilikle ilgili konuları ele alacak. Saat 17.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyecek. Saat 18.00'de ise pazaryerinde esnaf ziyareti yapacak ve vatandaşların taleplerini değerlendirecek. Günün sonunda saat 19.00'da yönetim kurulu toplantısına katılarak ilçenin gelişimi için atılacak adımları değerlendirecek. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da çeşitli kesimlerle buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. 
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da sanayi, tarım, esnaf ve muhtarlarla buluşuyor, sorunlara çözüm arıyor.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da yoğun bir programla vatandaşlarla buluşacak. Çarşamba günü Biga'da gerçekleşecek etkinliklerle ilgili detayları paylaşalım:

Saat 11.00'de Biga Organize Sanayi Bölgesi'nde bir ziyaret gerçekleştirecek olan Gider, burada sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek.

Daha sonra saat 12.00'de Havuz Kafe'de muhtarlarla bir toplantı yapacak. Muhtarlar, ilçenin temel sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşlerini paylaşma fırsatı bulacaklar.

Saat 14.00'te Gider, Biga Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. Burada iş dünyasının önde gelen isimleri ile ekonomik konuları tartışacak.

Saat 15.00'te ise Biga Ticaret Borsası'na geçecek ve tarım sektörünün temsilcileriyle buluşacak.

Saat 16.00'da Ziraat Odası'nın ziyareti sırasında tarım ve çiftçilikle ilgili konuları ele alacak.

Saat 17.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyecek.

Saat 18.00'de ise pazaryerinde esnaf ziyareti yapacak ve vatandaşların taleplerini değerlendirecek.

Günün sonunda saat 19.00'da yönetim kurulu toplantısına katılarak ilçenin gelişimi için atılacak adımları değerlendirecek.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga'da çeşitli kesimlerle buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir