AK Parti İlçe Başkanlarında Değişiklik

14.09.2023 - 10:51, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:51
 

AK Parti İlçe Başkanlarında Değişiklik

AK Parti'de Lapseki, Çan, ve Gelibolu ilçe başkanları değişti, yeni liderler göreve başladı, yerel seçimlere hazırlık hız kazandı.

AK Parti'de önemli değişiklikler yaşandı. Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin ve Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü, yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday olma kararı alarak partilerindeki ilçe başkanlığı görevlerinden istifa ettiler. Bu istifaların ardından AK Parti Genel Merkezi, yeni ilçe başkanlarını atamak için harekete geçti. Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı, bir dizi mülakat ve istişare sonucunda şu isimleri ilçe başkanlığı görevlerine getirdi: Gelibolu İlçe Başkanlığı'na Necati Tarıman atandı. Tarıman, 1968 doğumlu bir esnaf ve ilçe teşkilatlarında daha önce çeşitli görevler üstlenmiş bir isimdir. Ayrıca, Gelibolu Sanayi Sitesi Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Lapseki İlçe Başkanlığı'na ise Hasan Engin getirildi. Engin, 1976 doğumlu bir iş insanıdır ve uzun yıllar boyunca ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir. Aynı zamanda İl Genel Meclisi üyeliği görevini sürdürmektedir. Çan İlçe Başkanlığı'na ise Sadi Yağlı atanmıştır. Yağlı, 1979 doğumlu bir avukattır ve parti ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir. Bu değişikliklerle birlikte, AK Parti yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Yeni ilçe başkanları, partinin yereldeki başarısını artırmak için çalışmalarına başlamış durumdadır.   Çanakkale TV
AK Parti'de Lapseki, Çan, ve Gelibolu ilçe başkanları değişti, yeni liderler göreve başladı, yerel seçimlere hazırlık hız kazandı.

AK Parti'de önemli değişiklikler yaşandı. Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin ve Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü, yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday olma kararı alarak partilerindeki ilçe başkanlığı görevlerinden istifa ettiler.

Bu istifaların ardından AK Parti Genel Merkezi, yeni ilçe başkanlarını atamak için harekete geçti. Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı, bir dizi mülakat ve istişare sonucunda şu isimleri ilçe başkanlığı görevlerine getirdi:

Gelibolu İlçe Başkanlığı'na Necati Tarıman atandı. Tarıman, 1968 doğumlu bir esnaf ve ilçe teşkilatlarında daha önce çeşitli görevler üstlenmiş bir isimdir. Ayrıca, Gelibolu Sanayi Sitesi Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Lapseki İlçe Başkanlığı'na ise Hasan Engin getirildi. Engin, 1976 doğumlu bir iş insanıdır ve uzun yıllar boyunca ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir. Aynı zamanda İl Genel Meclisi üyeliği görevini sürdürmektedir.

Çan İlçe Başkanlığı'na ise Sadi Yağlı atanmıştır. Yağlı, 1979 doğumlu bir avukattır ve parti ilçe teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenmiştir.

Bu değişikliklerle birlikte, AK Parti yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Yeni ilçe başkanları, partinin yereldeki başarısını artırmak için çalışmalarına başlamış durumdadır.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir